TOTS ELS REPORTATGES

S'han trobat 977 resultats.

 • El preu de volar "low cost"
  Veure vídeo

  El preu de volar "low cost"

  Amb bitllets a uns preus incomparables, Ryanair s'ha convertit, els últims anys, en el competidor més gran en el camp de l'aviació civil. Quin és el secret del seu èxit? Per què genera tanta polèmica?

 • ETA, els últims dies.
  Veure vídeo

  ETA, els últims dies.

  El "30 minuts" viatja al País Basc els últims dies d'ETA i recorda els atemptats que van commocionar Catalunya

 • La revenja de Putin
  Veure vídeo

  La revenja de Putin

  De com el president rus ha protagonitzat i compartit gairebé 20 anys d'hostilitat i de desconfiança amb els EUA

 • Robots
  Veure vídeo

  Robots

  L'última dècada, els robots han substituït, progressivament, molts treballadors en empreses de sectors ben diversos, en potències mundials com la Xina i els EUA.

 • I ara, què?
  Veure vídeo

  I ara, què?

  Sis mesos després que el govern espanyol va suspendre l'autonomia catalana, els protagonistes d'aquest període i analistes polítics debaten sobre l'aplicació que el govern espanyol ha fet de l'article 155, i sobre quines són les sortides de l'atzucac institucional.

 • Fora de tot: els sensellar
  Veure vídeo

  Fora de tot: els sensellar

  Finlàndia ha aconseguit ser l'únic país d'Europa que ha reduït la xifra de persones sense llar mentre que a tot Europa ha pujat, de manera alarmant. Barcelona, a nivell espanyol, és la ciutat que té més persones dormint al carrer.

 • Els nens perduts del Califat
  Veure vídeo

  Els nens perduts del Califat

  Des que, el juny de 2014, ISIS l'autoanomenat "estat islàmic" va establir el seu "califat", va reclutar, de manera sistemàtica, nens soldats.

 • No és no
  Veure vídeo

  No és no

  L'assetjament sexual en el món laboral és un dels territoris més desconeguts de la violència contra les dones. Després del cas del productor de Hollywood Harvey Weinstein, el #metoo o #jotambé, "jo també he estat assetjada", s'ha fet viral a tot el món. Què passa a Catalunya?

 • Pantalles addictives
  Veure vídeo

  Pantalles addictives

  Els experts avisen: l'ús abusiu de les pantalles de mòbils i tauletes pot provocar trastorns del llenguatge i del son en els més petits. Però també conseqüències greus per als més grans. Una epidèmia silenciosa i perillosa amenaça els nens en els primers anys de les seves vides, entre 0 i 3 anys.

 • Genocidi a Birmània
  Veure vídeo

  Genocidi a Birmània

  A Birmània, els rohingyes, una minoria musulmana de més d'un milió de persones, viuen sota la persecució de l'exèrcit i les autoritats birmanes

 • Es-Satty, retrat d'un impostor
  Veure vídeo

  Es-Satty, retrat d'un impostor

  Sis mesos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils , una investigació inèdita reconstrueix la vida d'Es-Satty des del moment que ingressa al centre penitenciari de Castelló I fins que va acabar adoctrinant els joves terroristes de Ripoll.

 • L'ombra de Chávez
  Veure vídeo

  L'ombra de Chávez

  Les últimes notícies que arriben de Veneçuela fan pensar cada cop més en un estat fallit. Però, què està passant en realitat?

 • Mercats oberts
  Veure vídeo

  Mercats oberts

  Els mercats de Barcelona afronten els reptes d'una renovació per adaptar-se als nous hàbits i horaris dels compradors. Ens hem fixat en quatre mercats municipals de la ciutat de Barcelona: present i futur de Sants, Boqueria, Mercè i Sant Antoni.

 • El mur de Trump
  Veure vídeo

  El mur de Trump

  Coincidint amb l'arribada de Trump a la Casablanca analitzarem com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

 • L'Emma vol viure
  Veure vídeo

  L'Emma vol viure

  Seguim de prop la història d' una jove estudiant holandesa que quan tenia 18 anys va decidir que es filmés la seva lluita contra l'anorèxia