TOTS ELS REPORTATGES

S'han trobat 952 resultats.

 • Causa General?
  Veure vídeo

  Causa General?

  El procés per la independència de Catalunya ha arribat als tribunals. És una causa general contra el procés? O simplement la justícia fa la seva feina amb independència del poder polític? Hi ha garanties per als processats?

 • Catalunya: afer exterior
  Veure vídeo

  Catalunya: afer exterior

  La qüestió catalana és un afer intern o un conflicte que marcarà decisivament Europa? El "30 minuts" busca respostes al cor de les institucions europees

 • Revolució Russa: 100 anys després
  Veure vídeo

  Revolució Russa: 100 anys després

  Ens acostem al centenari d'un dels fets més impactants del segle XX: la Revolució Russa. I fa la sensació que l'efemèride desperta més interès a la resta del món que al país que la va protagonitzar.

 • Persones no humanes
  Veure vídeo

  Persones no humanes

  Els zoos, en ple s. XXI, tenen sentit perquè han de transformar-se per transformar la societat

 • Els dies clau
  Veure vídeo

  Els dies clau

  Aquestes dues setmanes, Catalunya està escrivint una pàgina de la història sense precedents

 • Setge al referèndum
  Veure vídeo

  Setge al referèndum

  Especial "30 minuts" sobre l'estat d'excepcionalitat que està vivint el país després de la intervenció "de facto" de les institucions catalanes. Descrivim com s'està produint aquesta intervenció per part de l'Estat i la reacció ciutadana.

 • Entre els nostres
  Veure vídeo

  Entre els nostres

  Un mes després dels atacs ens centrem a explicar l'impacte que ha causat que els autors materials dels atemptats fossin un imam i deu joves de Ripoll.

 • No tinc por!
  Veure vídeo

  No tinc por!

  Barcelona i Cambrils han estat objectius del terrorisme, però la ciutadania ha deixat clar que no té por. "30 minuts" repassa a fons, 72 hores després, tot el que s'ha viscut.

 • Youtubers: els nous ídols
  Veure vídeo

  Youtubers: els nous ídols

  Quina és la clau de l'èxit d'aquests nois i noies que, fent vídeos sense mitjans i des de casa seva, s'han convertit en estrelles? Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • Barcelona es lloga
  Veure vídeo

  Barcelona es lloga

  Trobar un pis de lloguer per sota els 700 EUR, a Barcelona, s'ha convertit en una missió impossible. Sobretot als barris més cèntrics. Hi ha poca oferta i la demanda és molt alta.

 • Sagrada Família: compte enrere
  Veure vídeo

  Sagrada Família: compte enrere

  El reportatge descobreix les innovadores tècniques constructives que permetran acabar la Sagrada Família al 2026 i presenta per primera vegada a la història, una filmació d'Antoni Gaudí feta un any abans de la seva mort.

 • Puerto Rico, referèndum a l'última colònia
  Veure vídeo

  Puerto Rico, referèndum a l'última colònia

  Puerto Rico, territori dels Estats Units des del 1898, celebra un referèndum d'autodeterminació el diumenge 11 de setembre

 • Operació Catalunya
  Veure vídeo

  Operació Catalunya

  La conspiració policial que va actuar contra el procés sobiranista.

 • Herois
  Veure vídeo

  Herois

  Davant d'un cas de corrupció, denunciaríeu o miraríeu cap a un altre costat? A "Herois" presentem set casos de persones que, per haver denunciat activitats presumptament il·legals –amb malversació de diner públic– o haver-s'hi oposat, ho han pagat molt car.

 • Castor, un negoci rodó?
  Veure vídeo

  Castor, un negoci rodó?

  Amb motiu de les últimes notícies aparegudes sobre el magatzem de gas Castor que han tornat a posar el tema de plena actualitat, 30 Minuts torna a emetre el reportatge actualitzat "Castor, un negoci rodó? "