TOTS ELS REPORTATGES

S'han trobat 969 resultats.

 • Els nens perduts del Califat
  Veure vídeo

  Els nens perduts del Califat

  Des que, el juny de 2014, ISIS l'autoanomenat "estat islàmic" va establir el seu "califat", va reclutar, de manera sistemàtica, nens soldats.

 • No és no
  Veure vídeo

  No és no

  L'assetjament sexual en el món laboral és un dels territoris més desconeguts de la violència contra les dones. Després del cas del productor de Hollywood Harvey Weinstein, el #metoo o #jotambé, "jo també he estat assetjada", s'ha fet viral a tot el món. Què passa a Catalunya?

 • Pantalles addictives
  Veure vídeo

  Pantalles addictives

  Els experts avisen: l'ús abusiu de les pantalles de mòbils i tauletes pot provocar trastorns del llenguatge i del son en els més petits. Però també conseqüències greus per als més grans. Una epidèmia silenciosa i perillosa amenaça els nens en els primers anys de les seves vides, entre 0 i 3 anys.

 • Genocidi a Birmània
  Veure vídeo

  Genocidi a Birmània

  A Birmània, els rohingyes, una minoria musulmana de més d'un milió de persones, viuen sota la persecució de l'exèrcit i les autoritats birmanes

 • Es-Satty, retrat d'un impostor
  Veure vídeo

  Es-Satty, retrat d'un impostor

  Sis mesos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils , una investigació inèdita reconstrueix la vida d'Es-Satty des del moment que ingressa al centre penitenciari de Castelló I fins que va acabar adoctrinant els joves terroristes de Ripoll.

 • L'ombra de Chávez
  Veure vídeo

  L'ombra de Chávez

  Les últimes notícies que arriben de Veneçuela fan pensar cada cop més en un estat fallit. Però, què està passant en realitat?

 • Mercats Oberts
  Veure vídeo

  Mercats Oberts

  Els mercats de Barcelona afronten els reptes d'una renovació per adaptar-se als nous hàbits i horaris dels compradors. Ens hem fixat en quatre mercats municipals de la ciutat de Barcelona: present i futur de Sants, Boqueria, Mercè i Sant Antoni.

 • El mur de Trump
  Veure vídeo

  El mur de Trump

  Coincidint amb l'arribada de Trump a la Casablanca analitzarem com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

 • L'Emma vol viure
  Veure vídeo

  L'Emma vol viure

  Seguim de prop la història d' una jove estudiant holandesa que quan tenia 18 anys va decidir que es filmés la seva lluita contra l'anorèxia

 • La fi dels antibiòtics
  Veure vídeo

  La fi dels antibiòtics

  Per què els antibiòtics estan deixant de ser efectius? Com és que els superbacteris s'han fet tan forts? El mal ús i l'abús dels antibiòtics ha fet que els bacteris hagin après a defensar-se i s'han fet resistents. El 2050 hi podria haver més morts per culpa dels "superbacteris" que pel càncer.

 • Plegar la manta
  Veure vídeo

  Plegar la manta

  El "30 minuts" dona veu als protagonistes d'una realitat que, encara que és evident, no sempre és prou coneguda: els venedors de "top manta".

 • El negoci de la sang
  Veure vídeo

  El negoci de la sang

  Una part de les donacions de sang que es fan cada dia al món es venen a empreses que n'aprofiten el plasma per fabricar medicaments

 • Causa General?
  Veure vídeo

  Causa General?

  El procés per la independència de Catalunya ha arribat als tribunals. És una causa general contra el procés? O simplement la justícia fa la seva feina amb independència del poder polític? Hi ha garanties per als processats?

 • Catalunya: afer exterior
  Veure vídeo

  Catalunya: afer exterior

  La qüestió catalana és un afer intern o un conflicte que marcarà decisivament Europa? El "30 minuts" busca respostes al cor de les institucions europees

 • La fam de la guerra
  Veure vídeo

  La fam de la guerra

  El Sudan del Sud viu uns enfrontaments armats que han provocat desplaçaments massius de població i amenacen 20 milions de persones de patir fam en aquest país, al Iemen, a Somàlia i a Nigèria.