S'han trobat 3 resultats: "Parlem"

 • Parlem?
  Veure vídeo

  Parlem?

  Per primer cop en més de 100 anys de catalanisme polític, l'independentisme s'ha convertit en la força hegemònica a Catalunya. Les candidatures de Junts pel Sí i de la CUP han aconseguit la majoria absoluta al Parlament.

 • Desenganyats del somni
  Veure vídeo

  Desenganyats del somni

  Aquest reportatge posa al descobert com s'ha enganyat milers de persones a l'hora de comprar la seva segona residència o una casa a la costa mediterrània. L'especulació immobiliària ha tingut uns efectes secundaris que ara passen factura. Són escàndols que, a més, han obert molts informatius a la Gran Bretanya. En el reportatge parlem amb els propietaris enganyats, amb responsables d'urbanisme dels ajuntaments i amb activistes crítics --britànics i espanyols -- per descobrir com la ingenuïtat d'alguns i la codícia d'uns altres han contribuït a fomentar abusos urbanístics espectaculars.

 • Aigua, la justa
  Veure vídeo

  Aigua, la justa

  Parlem del temps. A Catalunya, hem tingut un hivern sec, però una primavera molt plujosa ho ha compensat, oi? No exactament. La meitat de Catalunya, la zona hidrològica denominada de les conques internes, té els embassaments bastant buits i estan vigents algunes normes d'estalvi en l'ús de l'aigua per prevenir les restriccions en el consum de boca.