S'han trobat 1137 resultats:

 • Entre els nostres
  Veure vídeo

  Entre els nostres

  Un mes després dels atacs ens centrem a explicar l'impacte que ha causat que els autors materials dels atemptats fossin un imam i deu joves de Ripoll.

 • No tinc por!
  Veure vídeo

  No tinc por!

  Barcelona i Cambrils han estat objectius del terrorisme, però la ciutadania ha deixat clar que no té por. "30 minuts" repassa a fons, 72 hores després, tot el que s'ha viscut.

 • L'Infiltrat
  Veure vídeo

  L'Infiltrat

  Un document excepcional: el relat d'un periodista que s'infiltra en una cèl.lula jihadista que vol atemptar a França.

 • Desarmar Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Desarmar Estat Islàmic

  Encara hi ha qui s'està mobilitzant des de Catalunya per afegir-se a Estat Islàmic? Hi ha alguna manera per aconseguir contrarestar la narrativa jihadista, desmuntar el seu discurs i evitar que altres s'hi afegeixin? Com ho estem afrontant des del nostre país?

 • Desarmar Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Desarmar Estat Islàmic

  Encara hi ha qui s'està mobilitzant des de Catalunya per afegir-se a Estat Islàmic? Hi ha alguna manera per aconseguir contrarestar la narrativa jihadista, desmuntar el seu discurs i evitar que altres s'hi afegeixin?

 • Màrtirs de la xarxa
  Veure vídeo

  Màrtirs de la xarxa

  "A la recerca del paradís" recull casos de jihadistes que han estat captats a l'estat espanyol. La majoria a Ceuta, Melilla i a ciutats catalanes. Tenen una àmplia activitat a la xarxa i motivacions diverses per voler convertir-se en mujahidins. Repassem el casos d'alguns que van contactar amb els seguidors d'Estat Islàmic durant la seva reclusió en un centre de menors i escoltem, també, la conversa a través d'internet amb un combatent que té família arrelada a Catalunya.

 • La crida de l'Estat Islàmic
  Veure vídeo

  La crida de l'Estat Islàmic

  Els autors del reportatge "A la recerca del paradís" han entrevistat persones que s'han pogut introduir entre els jihadistes a través de la xarxa per descobrir com operen i capten els seguidors. Escoltem també simpatitzants d'Estat Islàmic que viuen entre nosaltres i que ens expliquen què els va atreure del missatge dels islamistes radicals.

 • Les fronteres de la jihad
  Veure vídeo

  Les fronteres de la jihad

  "30 minuts" analitza com els diferents països proven de desarticular la jihad a les seves presons, uns dels centres de capatació de futurs combatents. També el mètode que els seguidors d'EI utilitzen des de la xarxa per reclutar dones, actualment incorporades a la lluita activa.

 • A la recerca del paradís
  Veure vídeo

  A la recerca del paradís

  "30 minuts" aborda, a través d'una intensa investigació, el viatge de desenes de combatents que han deixat l'estat espanyol per afegir-se a fer la jihad. 

 • El manresà amb milions de fans a l'Argentina
  Veure vídeo

  El manresà amb milions de fans a l'Argentina

  Cada cop que va a Sud-amèrica ha de fugir literalment d'una allau de fans. El manresà Jordi Wild ha aconseguit 6.600.000 subscriptors, la meitat a Sud-amèrica, amb el seu canal a Youtube "El rincón de Giorgio".

 • El teu fill sap qui és... però tu, molt probablement, no
  Veure vídeo

  El teu fill sap qui és... però tu, molt probablement, no

  Més de 24 milions de persones estan subscrites al seu canal. La seva piulada LIMÓN va ser la més retuitejada de la història, amb 1.400.000 retuits. I el va entrevistar la revista "Time" com un dels líders de la pròxima generació. Tot i així és un absolut desconegut entre el món adult.

 • Youtubers: els nous ídols
  Veure vídeo

  Youtubers: els nous ídols

  Quina és la clau de l'èxit d'aquests nois i noies que, fent vídeos sense mitjans i des de casa seva, s'han convertit en estrelles? Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • "YOUTUBERS, ELS NOUS ÍDOLS", 9 de juliol, a "30 minuts"
  Veure vídeo

  "YOUTUBERS, ELS NOUS ÍDOLS", 9 de juliol, a "30 minuts"

  El diumenge 9 de juliol s'estrena el documental "Youtubers, els nous ídols" dins del programa 30 minuts, amb la participació de youtubers de renom com Dulceida, Auronplay, Wismichu, Jordi Wild, Celopan... Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • Presentació del Sindicat de Llogaters
  Veure vídeo

  Presentació del Sindicat de Llogaters

  Mig milió de ciutadans de Barcelona viuen com a llogaters.

 • L'Ángela no troba pis al Poblenou
  Veure vídeo

  L'Ángela no troba pis al Poblenou

  L'Ángela, nascuda al Poblenou i que treballa al mercat del barri, viu en un pis amb un lloguer de 600 euros. Si vol renovar el contracte, li demanen 1.000 euros, un preu que no pot pagar.