S'han trobat 1136 resultats:

 • El manresà amb milions de fans a l'Argentina
  Veure vídeo

  El manresà amb milions de fans a l'Argentina

  Cada cop que va a Sud-amèrica ha de fugir literalment d'una allau de fans. El manresà Jordi Wild ha aconseguit 6.600.000 subscriptors, la meitat a Sud-amèrica, amb el seu canal a Youtube "El rincón de Giorgio".

 • El teu fill sap qui és... però tu, molt probablement, no
  Veure vídeo

  El teu fill sap qui és... però tu, molt probablement, no

  Més de 24 milions de persones estan subscrites al seu canal. La seva piulada LIMÓN va ser la més retuitejada de la història, amb 1.400.000 retuits. I el va entrevistar la revista "Time" com un dels líders de la pròxima generació. Tot i així és un absolut desconegut entre el món adult.

 • Youtubers: els nous ídols
  Veure vídeo

  Youtubers: els nous ídols

  Quina és la clau de l'èxit d'aquests nois i noies que, fent vídeos sense mitjans i des de casa seva, s'han convertit en estrelles? Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • "YOUTUBERS, ELS NOUS ÍDOLS", 9 de juliol, a "30 minuts"
  Veure vídeo

  "YOUTUBERS, ELS NOUS ÍDOLS", 9 de juliol, a "30 minuts"

  El diumenge 9 de juliol s'estrena el documental "Youtubers, els nous ídols" dins del programa 30 minuts, amb la participació de youtubers de renom com Dulceida, Auronplay, Wismichu, Jordi Wild, Celopan... Tenen a YouTube audiències que les televisions no s'atreveixen a somiar. Són autèntics ídols entre els nens, adolescents i joves. Els persegueixen els fans. Omplen estadis. Esgoten llibres. Els busquen els anunciants.

 • Presentació del Sindicat de Llogaters
  Veure vídeo

  Presentació del Sindicat de Llogaters

  Mig milió de ciutadans de Barcelona viuen com a llogaters.

 • L'Ángela no troba pis al Poblenou
  Veure vídeo

  L'Ángela no troba pis al Poblenou

  L'Ángela, nascuda al Poblenou i que treballa al mercat del barri, viu en un pis amb un lloguer de 600 euros. Si vol renovar el contracte, li demanen 1.000 euros, un preu que no pot pagar.

 • El bloc del carrer Parlament 1-3
  Veure vídeo

  El bloc del carrer Parlament 1-3

  Al desembre una immobiliària va comprar l'edifici sencer del carrer Parlament 1-3 de Barcelona. Emparant-se en la llei, la immobiliària ha decidit no renovar els contractes de lloguer. Molts dels veïns es veuran forçats a marxar.

 • Barcelona es lloga
  Veure vídeo

  Barcelona es lloga

  Trobar un pis de lloguer per sota els 700 EUR, a Barcelona, s'ha convertit en una missió impossible. Sobretot als barris més cèntrics. Hi ha poca oferta i la demanda és molt alta.

 • L'escalinata de la façana de la Glòria, l'últim escull
  Veure vídeo

  L'escalinata de la façana de la Glòria, l'últim escull

  La finalització de la Sagrada Família tal com la va pensar Gaudí té un últim escull: la construcció d'una escalinata al carrer Mallorca, d'accés a la façana de la Glòria. El problema és que caldria enderrocar uns edificis de l'illa del davant. En un plànol de 1916, Gaudí va dibuixar les cantonades que calia deixar lliures per garantir les perspectives visuals idònies per veure l'obra. En el dibuix, Gaudí ja preveia l'escalinata al carrer Mallorca. El Pla General Metropolità vigent avui recull l'afectació d'aquest solar, però resulta que poc abans de l'aprovació del pla, l'any 1976, l'Ajuntament de l'alcalde Masó va concedir una llicència d'obres per fer-hi dos edificis.

 • Gaudí concep la Sagrada Família com un instrument musical de dimensions colossals
  Veure vídeo

  Gaudí concep la Sagrada Família com un instrument musical de dimensions colossals

  Gaudí concep la Sagrada Família com un instrument musical de dimensions colossals alhora que una obra arquitectònica. El veu com un orgue que ha d'emetre la música del temple a tota la ciutat. A cada grup de torres, o façana, hi ubica un so diferent: al naixement un so de carilló, a la torre de l'absis de la mare de Déu unes campanes en forma d'anella, a la façana de la passió té previst ubicar-hi tubs d'orgue. Finalment, a la façana de la glòria hi ubicarà les campanes tradicionals. Per dotar aquest instrument de tota la gamma de sons que tindria un teclat normal de piano, Gaudí dissenya un conjunt de campanes tubulars.

 • Com sabem què volia fer Gaudí a la Sagrada Família?
  Veure vídeo

  Com sabem què volia fer Gaudí a la Sagrada Família?

  A l'inici de la Guerra Civil, escamots anarquistes van cremar el taller de Gaudí. Tot el que hi havia en suport paper (plànols, dibuixos i fotografies) es va perdre. Les maquetes, com que eren de guix, van sobreviure a les flames, però van quedar esmicolades. Jordi Bonet, arquitecte emèrit de la Sagrada Família, recorda com les van salvar, i Albert Portolés, responsable del taller de modelistes, explica com han estat capaços de reproduir les maquetes originals.

 • Així serà per dins la torre més alta de la Sagrada Família
  Veure vídeo

  Així serà per dins la torre més alta de la Sagrada Família

  La torre més alta de la Sagrada Família serà la de Jesucrist, que farà que l'edifici arribi als 172,5 metres d'alçària. Així, es convertirà en l'església més alta del món i en la construcció més alta de Barcelona. Gràcies a la tecnologia de les ulleres 3D i la realitat virtual, es poden experimentar les sensacions que tindrà el visitant un cop sigui a dins.

 • Sagrada Família: compte enrere
  Veure vídeo

  Sagrada Família: compte enrere

  El reportatge descobreix les innovadores tècniques constructives que permetran acabar la Sagrada Família al 2026 i presenta per primera vegada a la història, una filmació d'Antoni Gaudí feta un any abans de la seva mort.

 • L'emoció de la llum dels vitralls de la Sagrada Família
  Veure vídeo

  L'emoció de la llum dels vitralls de la Sagrada Família

  El pintor Joan Vila-Grau, encarregat dels vitralls de la Sagrada Família, ens explica el perquè de la seva elecció cromàtica. L'emoció del visitant i l'impacte de la llum sobre el temple en les diferents hores del dia, els grans arguments.

 • Puerto Rico, referèndum a l'última colònia
  Veure vídeo

  Puerto Rico, referèndum a l'última colònia

  Puerto Rico, territori dels Estats Units des del 1898, celebra un referèndum d'autodeterminació el diumenge 11 de setembre