S'han trobat 1187 resultats:

 • Ascó: un filó esgotat
  Veure vídeo

  Ascó: un filó esgotat

  En la construcció de la central nuclear d'Ascó hi van arribar a treballar 6.669 persones. El 1985 nomes n'hi havien 800. Durant els 12 anys que va durar la construcció, aquests treballadors van gastar 27.000 milions de pessetes. El reportatge explica on van anar a parar aquests diners i la repercussió de tot plegat a la comarca de la Ribera d'Ebre des de l'acabament de les obres.

 • Europa a l'espai: horitzó 2000
  Veure vídeo

  Europa a l'espai: horitzó 2000

  Reportatge sobre la participació espanyola en els programes de l'Agència Espacial Europea (ESA) i l'aprovació dels projectes espacials per als deu anys següents. Inclou entrevistes amb Félix García Castañer, cap d'operacions d'ESA a Darmstadt; Álvaro Azcárraga, cap del Departament de l'Espai a SENER; Jordi Torra, de la Facultat de Físiques de la Universitat de Barcelona; Luis Castañer, de l'Escola de Telecomunicacions de Barcelona, i Andreu Ripoll, director de l'estació de Villafranca del Castillo.

 • FM: la guerra de les ones
  Veure vídeo

  FM: la guerra de les ones

  Anàlisi de les diferents emissores de ràdio en FM que funcionen de manera il·legal: emissores municipals, lliures i comercials o pirates. Inclou entrevistes amb els responsables a nivell estatal i autonòmic, professors de Ciències de la Informació i directors de les emissores legals i il·legals, que expliquen el problema i les mesures per posar fi a aquesta situació.

 • Gibraltar: l'Andalusia britànica
  Veure vídeo

  Gibraltar: l'Andalusia britànica

  Per als habitants del penyal de Gibraltar, l'obertura del reixat va significar el final d'un setge de 15 anys. Encara que durant els dos últims anys s'havia permès el trànsit de vianants, la reixa va influir en la manera de ser i el comportament dels gibraltarenys. La majoria dels 30.000 habitants no volien ser espanyols sinó britànics. Amb l'obertura de la frontera apareixien noves perspectives per a la població de la Línea de la Concepción.

 • París-Dakar: més enllà de l'aventura
  Veure vídeo

  París-Dakar: més enllà de l'aventura

  Un equip de TV3 va seguir tot el recorregut del ral·li París-Dakar durant la cursa.

 • Sardenya: l'avenç del nacionalisme
  Veure vídeo

  Sardenya: l'avenç del nacionalisme

  Influència del nacionalisme en la vida política i social de l'illa.

 • Pirineu: la revolta dels solters
  Veure vídeo

  Pirineu: la revolta dels solters

  Els homes solters del poble de Plan van organitzar una festa per rebre totes les dones que volguessin anar-hi i conèixer-les amb la finalitat de casar-s'hi. Plan és un poblet del Pirineu aragonès amb un desequilibri demogràfic pel que fa a la proporció homes-dones. El reportatge recull imatges de tot el procés i diversos d'aquests solters hi expliquen la seva situació i desitjos.

 • Nicaragua: guerra a les muntanyes
  Veure vídeo

  Nicaragua: guerra a les muntanyes

  Reportatge sobre la situació a Nicaragua després de les eleccions, centrat en diferents nuclis d'interès: una unitat de l'exèrcit sandinista que segueix els grups "contra" en la zona nord del país; els assentaments d'indis miskitos; la collita de cafè amb la participació de brigadistes estrangers; les festes de la Puríssima a Managua, amb gran participació popular i la presència del president Daniel Ortega, que és entrevistat. També són entrevistats T. Borge i V. Godoy, president del PLI.

 • Catalunya: una història de fred
  Veure vídeo

  Catalunya: una història de fred

  Les baixes temperatures van crear una sèrie de situacions anormals que van demostrar la poca preparació que hi havia en alguns indrets. En canvi, a Camprodon, un dels llocs on havia fet més fred, la vida hi va continuar sense problemes.

 • Guinea Equatorial: l'eterna dependència
  Veure vídeo

  Guinea Equatorial: l'eterna dependència

  Guinea Equatorial, des de l'1 de gener del 1985, era membre de la Comunitat Econòmica Centreafricana. Per primera vegada des que va obtenir la independència podia aconseguir sortir de la greu situació econòmica que arrossegava.

 • Montserrat: bisbe per un dia
  Veure vídeo

  Montserrat: bisbe per un dia

  A Montserrat, el dia de Sant Nicolau es nomena el Bisbetó, escollit entre els nens de l'escolania.

 • Caça furtiva: picaresca davant la llei
  Veure vídeo

  Caça furtiva: picaresca davant la llei

  A Andalusia, la tradicional caça d'ocells es practicava furtivament a causa de les lleis que protegien algunes especies i dels pocs mitjans econòmics dels qui l'havien de practicar.

 • Nova York: Harlem canvia de color
  Veure vídeo

  Nova York: Harlem canvia de color

  La població del barri de Harlem, a Nova York, habitat pràcticament tan sols per negres, experimentava una transformació: era colonitzat progressivament per la compra de blocs d'edificis per part de blancs.

 • PSOE: un congrés des del poder
  Veure vídeo

  PSOE: un congrés des del poder

  La trajectòria del PSOE fins a celebrar el trentè congrés.

 • Vaquilla: la llibertat impossible
  Veure vídeo

  Vaquilla: la llibertat impossible

  A Barcelona, l'espectacular fuga i detenció de Juan Moreno Cuenca, "El Vaquilla", va posar en evidència la falta de seguretat d'algunes presons.