"Els imperdibles" de TV3alacarta

TV3alacarta selecciona cada dia "Els imperdibles", una secció de vídeos que en menys de cinc minuts et posa al dia sobre allò que creiem que val la pena que no et deixis perdre de la programació de Televisió de Catalunya.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de 3Cat
Menú degustació

Pop espantat, pop refredat

A l'edició de "Menú degustació" dedicat a la fusió galaico-catalana se'ns planteja un dubte. Si cuinem la filloa amb escamarlans i el bacó amb grelos que ens han proposat la Júlia Otero i el Llucià Ferrer tindrem prou gana per un "pop a feira"? Si escolliu que si o si tastarieu el pop, tres cuiners experts ens expliquen què cal saber abans de cuinar-ho: es pot espantar, congelar, acompanyar-ho de patates i triar la intensitat del pebre vermell, però s'ha de fer al punt de cocció. Per saber quan, cal punxar-ho.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut