PREMIAT A TORELLÓ

Un reportatge de "Temps d'aventura", premiat al Festival Internacional de Torelló

"Les coses tenen un caminar lent", un dels reportatges del programa del 33, ha estat premiat en la categoria de millor film d'un realitzador espanyol al Festival Internacional de Torelló.

El Jurat del FICMA, Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, va atorgar diumenge la placa FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) al millor film d'un realitzador espanyol al reportatge "Les coses importants tenen un caminar lent", realitzat per Jaume Altadill i dirigit per Toni Real, amb producció de Lluís Palahí.

"Les coses importants tenen un caminar lent" és un reportatge del programa "Temps d'aventura", que el 33 emet cada dijous a les 21.00. El film està dedicat a dos homes considerats els pares de tota una generació d'alpinistes i escaladors, Jordi Pons i Josep Manel Anglada.

Dins del Festival, el programa "Temps d'aventura" atorga un premi, que ha guanyat el reportatge "Hidrofília", de Jesús Bosque. En un dels nombrosos fiords de la costa sud de Groenlàndia es troba el Thumbnail, una paret de granit de 1.560 metres d'altura. Cecília Buil i Roberta Nunes en preparen l'ascensió per una nova ruta. Després d'una original aproximació en caiacs, en companyia d'icebergs, balenes i foques, comencen l'escalada. "Temps d'Aventura" emetrà "Hidrofília" la temporada que ve.

L'equip de "Temps d'aventura" està encapçalat per Toni Real, director; Narcís Noguera, realitzador, i Lluís Palahí, productor.
Anar al contingut