Les ovelles dels anuncis de Nadal de TV3.
Les ovelles dels anuncis de Nadal de TV3.
En només 5 passos

T'expliquem com fer a casa les ovelles de Nadal de TV3

Les tendres ovelletes que acompanyen les estrelles de TV3 als anuncis de Nadal són molt fàcils i ràpides de fer.

1.- L'interior del cos està fet amb un globus, una pilota de platja inflable o una bola de porexpan, segons la mida d'ovella que vulguis fer. També es pot fer servir una bola de paper.

2.- Per donar la forma ovalada del cos, utilitzem cinta adhesiva, pressionant el globus o la pilota per la part central (perquè s'aixafi una mica la forma esfèrica i quedi més ovalada). També hem de posar cinta adhesiva al voltant de tot el globus, sense pressionar, per protegir-lo de possibles punxades.

3.- Per fer la llana, folrem el cos de les ovelles amb buata (farcit de coixins o edredons...). En fem petites boletes i les anem enganxant amb esprai adhesiu. Es poden usar altres tipus de pega, però ha de ser una pega sense dissolvent (ja que, si no, es rebentaria el globus).

4.- Per a les potetes de l'ovella, primer fem una corona ovalada amb filferro gruixut o vareta de ferro. A la corona hi lliguem les potes negres que podem fer amb pals d'escombra, tubs de ferro, etc... Les potes de les ovelles petites les podem fer amb llapis o retoladors negres. També pots deixar les ovelles sense potes, com si estiguessin ajagudes descansant!

5.- Dibuixem la cara sobre una cartolina negra i la retallem. Després hi enganxem els ulls blancs fets de cartolina blanca.

Que gaudiu molt omplint els vostres prestatges amb un petit ramat!

Anar al contingut