Porca misèria

TV3 recupera l'última temporada de "Porca misèria"

Diumenge, TV3 recupera l'última temporada de "Porca misèria", una entrega de tretze capítols en què els protagonistes estan carregats de dubtes. Cada diumenge, se n'emetran dos episodis.

A partir d'una certa edat, les parelles s'acostumen a plantejar si volen tenir fills. A "Porca misèria", en Pere i la Laia no s'ho havien plantejat mai fins ara i han arribat a la conclusió que, de moment, no en volen tenir. Però, de vegades, no es pot triar el moment de fer les coses i, precisament ara, tenen el dubte de si la Laia s'ha quedat embarassada o no. I tot plegat arriba en un punt en què les seves vides laborals poden fer uns girs una mica perillosos. D'una banda, la sitcom d'en Pere no té prou audiència. De l'altra, en Lluís ha renunciat a ser cap de departament i ara serà la Laia qui dirigeixi el laboratori.

Després de no haver vist la Sònia durant tot l'embaràs, en Roger ha decidit assumir la paternitat just quan la seva ex va de part. Està disposat a ser un bon pare, però ja hem vist moltes vegades que no sempre és capaç de complir les promeses que fa. Que ho preguntin a la Natàlia. Ara que han passat de ser amants clandestins a formar una parella estable, les coses no seran tan fàcils.

Després de molts estira i arronsa, l'Àlex i la Maria han admès, per fi, que volen estar junts. I això passa just quan l'Àlex ha decidit recuperar la seva vida de nòmada i deixar Barcelona. La Maria ha fet un cop de cap i està disposada a marxar amb l'Àlex. Però al seu exmarit li passa alguna cosa. Alguna cosa prou greu perquè pensi que s'ha de quedar a Barcelona.

S'ensorrarà la sitcom d'en Pere? Se'n sortirà la Laia com a cap del departament? En Roger serà capaç de ser un bon pare? Superarà la Natàlia els dubtes que té amb en Roger? Se n'anirà l'Àlex a Menorca? Què li passa a l'exmarit de la Maria? I sobretot… la Laia està embarassada? Una temporada que s'obre amb molts dubtes i que es tancarà amb moltes sorpreses.


"Fent família" (Capítol 1):

En Pere i la Laia pateixen només de pensar que potser esperen un nen. La Sònia dóna a llum en Biel, acompanyada d'en Roger, i la Natàlia no té les coses gaire clares. L'Àlex pren una decisió sobre el seu futur.

Guió: Mercè Sarrias


"No som herois" (Capítol 2):

La sitcom corre el risc d'enfonsar-se i el Pere n'ha de reescriure un capítol. La Laia comença a fer de cap de departament i intenta compaginar la feina d'investigació amb la de gestió. El Roger s'ofereix a ajudar la Sònia per tenir cura del Biel.

Guió: Núria Furió

 

L'audiència

En les quatre temporades emeses, "Porca misèria" va tenir una audiència mitjana de 519.000 espectadors i una quota de pantalla del 18%. Pel que fa a aquesta última entrega, l'audiència va ser de 436.000 espectadors i una quota del 15,3%.

Anar al contingut