LES CAMPANADES 2006

TV3 i Catalunya Ràdio oferiran les campanades des de la Torre Agbar

Fidels a la tradició de celebrar l'entrada d'any des d'indrets emblemàtics del país, en aquesta edició s'ha triat un dels nous referents arquitectònics de Catalunya, la torre Agbar de Barcelona.

Des de fa setmanes, els barcelonins han tingut un atractiu més a la ciutat, el de veure jocs de llum a la torre Agbar en diferents dies laborables (habitualment només està encesa divendres, dissabtes i diumenges, de 20.00 a 23.00), i això és perquè l'equip de professionals de TV3 i de la torre Agbar, comandats per Josep M. Andrés, director de la transmissió, i Francesc Fàbregas, director executiu, van fent proves amb vista a l'emissió de les campanades del 31 de desembre, que, com sempre, serà en rigorós directe.

Els assajos responen a l'interès de donar un valor afegit a la tradicional transmissió de les campanades. En aquesta edició tindran una estètica diferent com correspon a personalitat de l'edifici que s'ha triat com a seu, símbol de modernitat.

L'emissió es farà conjuntament amb Catalunya Ràdio i encara està per acabar de decidir qui serà o seran els encarregats de donar la benvinguda al nou any des de la torre Agbar.

Anteriorment els teleespectadors han celebrat l'entrada del nou any amb TV3 des de Breda, Cadaqués, Sant Andreu del Palomar, Das (Cerdanya), Núria, Cervera, el Monestir de Montserrat, Sitges... I sempre des de construccions emblemàtiques i històriques. Aquest 2006 es farà des d'un edifici emblemàtic que farà història.
Anar al contingut