Coproducció

TV3 estrena el film "Volare"

Set persones aficionades a l'estudi dels somnis es reuneixen en una casa de camp en aquesta comèdia amb pinzellades de misteri i suspens dirigida per Joaquim Oristrell.

A "Volare", set persones aficionades a l'estudi dels somnis es reuneixen en una casa de camp per intercanviar experiències. En despertar-se després de la primera nit, el Jonàs, un forense nouvingut al grup, troba una estranya dins el seu llit: la bellíssima noia a qui va practicar l'autòpsia el dia anterior.

Aquesta nova comèdia, amb pinzellades de misteri i suspens, se centra en el món dels somnis, un món paral·lel que ocupa un terç de la nostra vida i que revela coses importants de nosaltres mateixos.

El director Joaquim Oristrell s'ha endinsat en aquest món de la mà del psicòleg i estudiós dels somnis Jordi Borràs, que també l'ha assessorat a l'hora d'escriure el guió. "Volare" ha volgut plasmar el món dels somnis en clau de comèdia i misteri, i en fa, de tot plegat, una trama delirant, fresca i simpàtica que, segons ens diu el mateix director, "recorda el joc del Cluedo".

Els actors que donen vida als personatges són Joel Joan (Jonàs), Úrsula Corberó (Lila / Malva), Ramon Madaula (Gabriel), Carmen Balagué (Pau), Dolo Beltrán (Fabia), Marina Gatell (Elisa), Lluís Villanueva (Dídac), Peter Vives (Ivan) i Albert Ribalta (Llorenç). El guió el firma el mateix Oristrell, juntament amb Yolanda García Serrano i Jordi Borràs. La fotografia és d'Andreu Rebés, i la música, de Joan Vives.

És una coproducció de Messidor Films, Imposible Films i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de l'ICEC i l'ICAA.

Fitxa tècnica

Direcció: Joaquim Oristrell
Guió: Joaquim Oristrell i Yolanda García Serrano
Producció executiva: Marta Esteban
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Direcció de fotografia: Andreu Rebés
Músic: Joan Vives

Anar al contingut