TV MOVIE

"Sara" competeix en els premis FIPA

La TV movie, produïda per TVC, aborda els maltractaments en la parella.

"Sara", la TV movie dirigida per Sílvia Quer i produïda per TVC i Alea TV, competirà en la secció de drama de la dissetena edició del Festival Internacional de Produccions Audiovisuals (FIPA), que té lloc a Biarritz del 20 al 25 de gener.

Amb guió de Jaume Cabré, "Sara" és un viatge a través de la vida d'un matrimoni ben situat socialment i econòmicament en el qual la dona és víctima de maltractaments físics i psicològics per part del seu marit. En Víctor (Manel Barceló) és un acadèmic que ambiciona una plaça a la UNESCO i que no dubta a presentar treballs de la seva jove esposa, la Sara (Laura Conejero), firmats per ell.

La Sara veu com en Víctor comença a maltractar-la per la frustració de no aconseguir la càtedra que desitja a la universitat on treballa com a docent. El fet de formar part d'una classe social acomodada fa que la Sara vulgui amagar i patir en silenci, per guardar les aparences, el seu calvari personal, fins que el seu marit comença a enganyar-la amb l'Elena (Sonia Castelo). Quan la Sara es decideix a explicar-ho i a demanar ajuda, ningú no la creu.

La TV movie està realitzada en coproducció amb Bausan Films, Ignacio Benedeti Cinema, Televisió de Galícia (TVG) i Cinemate (Portugal) i rodada en escenaris de Santiago de Compostel·la, la Corunya, Ferrol i Oleiros. TV3 la va estrenar el mes de juny.
Anar al contingut