Gastronomia

Propostes de plats per a les festes de Nadal, a "Cuines"

Aquesta setmana, el programa ens ofereix receptes festives per als dies de Nadal: plats força fàcils i, sobretot, ajustats de preu. Els xefs de La Fonda de Món Sant Benet (de Sant Fruitós de Bages) i l'amateur Sílvia Icart seran els encarregats d'inspirar-nos.

"Cuines" es vesteix de Nadal per rebre la visita dels xefs de La Fonda de Món Sant Benet, de Sant Fruitós de Bages, i de l'amateur Sílvia Icart, una de les més actives usuàries de la comunitat en línia del programa, el Clubdecuines.

Jordi Llovet, el xef del restaurant, ens ensenyarà dilluns a fer un aperitiu per a aquesta època, la tempura de fruita seca amb espècies. Dimarts aprendrem a fer lluç amb un farcit i una salsa típics de les aus farcides que es prenen per aquestes dates, però on el protagonista és el peix. Dimecres, el segon de cuina de la fonda, el Sergi Costa, ens farà un filet de porc cruixent amb bolets i figues. I dijous ens esperen unes postres tan saludables com delicioses: la pinya rostida.

Finalment, en el "Cuina de casa" d'aquest divendres, la Sílvia Icart, amateur de Sant Cugat del Vallès, ens ensenyarà a fer papillota de verdures d'hivern amb gírgoles, un plat molt fàcil, festiu i elaborat amb productes ecològics.
Anar al contingut