Diversió i entreteniment

Moltes novetats al Canal Super3, amb les vacances escolars d'estiu

La diversió està assegurada! La programació arriba carregada de novetats i sèries noves que acompanyaran l'audiència durant les vacances escolars.

Mic
El Mic3, l'espai dedicat als més petits, passarà a dir-se Mic a partir del 23  de juny. L'espai infantil estrena aquest estiu una nova imatge amb la cançó del Mic i noves històries del Mic i els seus amics amb jocs, endevinalles, contes i cançons. El gronxador fa volar el Mic fins al cel, la pilota s'ha fet molt amiga del cargol, en Cincsegons cuida les seves tomaqueres... i anirem al circ, al mar, al bosc.....

Tant en la franja de matí com en la de tarda, el Mic inclourà les sèries "Teo", "Pingu" i "Bob el manetes".

Diversió assegurada de dilluns a divendres
Els més matiners podran tornar a gaudir de les divertides aventures dels "Teletubbies", és a dir d'en Tinky Winky, en Dipsy, la Laa-Laa i la Po.

La franja del matí del Canal Super3 també l'ocuparan sèries com "Wickie el víking", "Doraemon", "En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan" i "Marsupilami", que torna amb capítols nous. Ara, en Marsupilami, un animaló amb una llarguíssima cua que fa servir de molla, d'hèlix o de liana per enfrontar-se a tota mena d'enemics, coneix l'Hèctor, un noi àvid d'aventures, que passa un any a la jungla per estudiar la flora i la fauna.

El migdia serà l'hora d'"Els Picapedra", "Equip Galaxy" i "Tom i Jerry". A més, el dia 3 de juliol, els fans d'aquesta sèrie podran gaudir durant tot el dia de la "Marató Tom i Jerry", amb dues pel·lícules i un gran nombre de capítols protagonitzats pel gat i el ratolí més entremaliats de la pantalla.

I coincidint amb el Mundial de Futbol de Sud-àfrica, els amants d'aquest esport podran gaudir dels episodis de "Futbol galàctic". En aquesta sèrie, els protagonistes s'enfronten a diversos equips per guanyar la competició més preuada de tota la galàxia, la Copa de Futbol Galàctic. Juguen en estadis d'alta tecnologia, els seus xuts són espectaculars, fan servir tàctiques còsmiques i els seus rivals són diabòlics.


Estrenes per al cap de setmana
Al cap de setmana arriben noves sèries a la graella del canal Super3. D'una banda, dues coproduccions de Televisió de Catalunya: "Espantapànics", que s'emetrà els dissabtes a la tarda, i "Energèdits", els diumenges al matí. I de l'altra, "Els misteris de l'Alfred Eriçó".

A més, els dissabtes arriben sèries com "Què hi ha, Scooby-Doo?" i "Spirou i Fantàstic", que viuran noves aventures i misteris al·lucinants. També continuen les aventures de "Les tres bessones", en "Doraemon" i "Tom i Jerry" i sèries com "Jo sóc així" i "Els guerrers shaolin".

I el diumenge, continua "La lliga dels supermalvats", amb el doctor Gripau, en Perill Roig, en Caos Total i el diminut Gran Voltar, que s'han proposat fer la guitza a tot el veïnat, i "Un drama total d'illa", en què 22 adolescents protagonitzen un "reality show" en un campament atrotinat i ronyós durant 8 setmanes. Així mateix, diumenge també s'emeten sèries com "Rovelló", "One Piece", "Quin cap, en Fred!", "Caçadors de dracs", "Els Picapedra" o "L'abella Maia".


Altres propostes

A banda de les novetats de programació, el canal Super3 ha preparat altres propostes per aquest estiu.

Fem un salt

A partir del 18 de juny, el canal Super3 convida tots els súpers de Catalunya a proposar petites accions quotidianes positives per al planeta a través del web www.super3.cat i sota el lema "Fem un salt". Els súpers autors de les propostes més votades cada mes visitaran la casa de la família del Super3. També en el marc del "Fem un salt", iniciativa que compta amb música i coreografies pròpies, el web del Super3 estrena aquest estiu el videojoc "Planeta Súper", que al juliol i l'agost oferirà novetats en forma d'estrena de minijocs.

Superfoto

Durant aquest estiu, a més a més, el concurs "Superfoto", un projecte del canal Super3 en col·laboració amb el Departament de Turisme de la Generalitat, convida tots els súpers a enviar la foto de les seves vacances al web. La Lila, que acaba d'estrenar nòvio fantasma, i la resta de la família del Super3, demanaran ajuda als súpers en forma de fotos perquè no es posen d'acord sobre on poden anar a passar les vacances. Els autors de les fotos guanyadores podran gaudir, amb la seva família, d'un cap de setmana ple d'activitats en una destinació de Turisme Familiar de Catalunya.

Noves activitats amb el carnet de Súper

Aquest estiu, a més de les propostes incloses a la "Guia dels Súpers", els membres del Club Super3 podran gaudir de noves activitats totalment gratuïtes:

Parc aquàtic i dofinari Aquopolis, a la Pineda, Vila-Seca; Ràfting, quads i passejades a cavall a Aventura Turisnat Pirineus, a Sort; tallers a la Casa de la Ràdio i la Televisió de Barcelona; kàrting al Circuit de Catalunya, a Montmeló; ruta guiada, amb parada al Molí d'arròs de Pals, amb el trenet "El Xiulet de Pals"; iniciació a l'equitació amb ponis, a Sant Martí Vell, Gironès; espectacle de circ contemporani "La sort du dedans", a Olot; passejada amb "El Corsari Negre", una embarcació artesanal de vela construïda amb fusta tropical com les dels pirates, amb sortida des de l'Estartit, i patinatge sobre gel al Palau de Gel de Vielha.
Anar al contingut