"Divendres", amb el cinema!

Miki Esparbé i el nou cinema català amb "Barcelona, nit d'estiu", a "Divendres"

L'actor Miki Esparbé i el jove director Dani de la Orden ens presenten al plató de "Divendres" el projecte cinematogràfic "Barcelona, nit d'estiu". A més a més, nova edició de la tertúlia de "La Riera" amb un nou col·laborador, l'actor Fermí Fernàndez!
La distribució cinematografica viu un moment trepidant de canvi i renovació. Bona prova d'això és la pel·lícula "Barcelona, nit d'estiu", una comedia romàntica protagonitzada per un bon amic del nostre programa, l'actor Miki Esparbé  i dirigida per Dani de la Orden, que aquesta tarda ens acompanyaran al plató de "Divendres". El film s'estrena aquest dia 6 als cinemes, però, abans d'arribar a aquest moment, la distribució va començar amb una gira de presentació, amb actuacions en directe dels actors protagonistes. El mateix Miki Esparbé i d'altres, com els guanyadors del Goya (Jan Cornet i Francesc Colmer) i del Gaudí (Àlex Monner). A més a més, la pel·lícula estarà disponible en format digital i en suport físic (Bluray i DVD) perquè tothom que vulgui gaudir d'aquesta meravellosa comèdia pugui fer-ho, encara que no tingui a prop una sala. Des de la redacció de "Divendres" us la recomanem!

Avui és també un dia molt important al plató de "Divendres" per altres raons. En primer lloc comença una versió renovada de la tertúlia de "La Riera". Als nostres col·laboradors de sempre (Ana Boadas, Pere Mas, l'àvia Remei i David Balaguer) s'afegirà un nou participant a la taula, l'actor Fermí Fernández. I en segon lloc tindrem una nova secció amb Àngel Llàcer i Manu Guix, presentadors del programa "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que s'inventaran cada divendres una cançó inèdita sobre la població que hem visitat durant la setmana. Avui comencem amb un tema musical dedicat a Montgat.

No faltarà el nostre expert en bon gust i bona educació Marc Giró, que torna d'un període de descans amb una secció on parlarà de les bones maneres a la feina després de vacances, del protocol a l'hora de mirar un escot i una detallada anàlisi de l'etilisme de Tata Martino.

Les tardes de TV3 son tardes de Divendres. En directe (16.40)