Xavier Pascual, entrenador del F. C. Barcelona de bàsquet.
Xavier Pascual, entrenador del F. C. Barcelona de bàsquet.
Dijous i divendres, a Esport3

L'última jornada de la primera fase de l'Eurolliga de bàsquet, al canal Esport3

Dijous i divendres, Esport3 emet els partits que juguen el Reial Madrid i l'Efes i el Panathinaikos i el F. C. Barcelona

Dijous, a les 21.00, el canal Esport3 emetrà el partit entre el Reial Madrid i l'Efes, en què es jugaran la primera plaça del seu grup, amb l'interès afegit que qui guanyi s'enfrontarà amb el Barça en la fase següent, l'anomenat Top 16. Els madrilenys surten com a favorits, tot i que van perdre a Istanbul i que no es troben en un bon moment, com ho demostra la clara derrota de diumenge passat a Bilbao. La transmissió serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozabal.

Divendres 19, també a les 21.00 serà el moment del partit entre el Panathinaikos i el F. C. Barcelona a Atenes. Tot i que el Barça té gairebé assegurada la primera posició del grup, un matx amb el campió grec sempre és interessant. L'equip que entrena Dusko Ivanovic està imbatut a la seva pista i mirarà d'aprofitar les lesions que té l'equip de Xavi Pascual. Els comentaris seran de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal.

Anar al contingut