Sèries i pel·lícules

Les novetats de tardor arriben al canal Super3

Amb l'inici del curs escolar, el canal infantil incorpora moltes sèries noves d'animació, a més de capítols inèdits de les sèries habituals.

Amb l'inici del curs escolar, el 12 de setembre, el canal Super3 incorpora moltes sèries noves d'animació a la graella, a més de capítols inèdits de les sèries habituals. I, com sempre, les cares i els personatges del canal continuaran tenint molta presència en la programació.


Les sèries


Aquesta tardor arriben noves sèries d'animació com "El petit Nicolas", "La classe dels titans", "La vida secreta de Sabrina", "Rekkit, el conill màgic", "Els caçadors d'elements" o "El Clifford cadell".

El petit Nicolas (A partir del 12 de setembre a les 8.35)
Basada en les històries de René Goscinny, la sèrie permet traslladar-se al món escolar de fa 60 anys. El petit Nicolas i la seva colla d'amics, de noms gairebé impronunciables, ens descobreixen un món que per a molts és desconegut i ens transporten al passat per tocar temes més actuals que mai, com ara l'amistat, el respecte pels altres, l'amor pels pares...

La classe dels titans (A partir del 12 de setembre a les 15.05)
Descendents directes de figures mitològiques, la Classe dels Titans, set adolescents amb uns poders extraordinaris, són els encarregats de protegir els déus de l'Olimp i el món tal com el coneixem.

La vida secreta de la Sabrina (A partir del 12 de setembre a les 18.45)
Noves aventures de la Sabrina, una noia meitat bruixa meitat mortal. En aquesta nova etapa, la Sabrina anirà a l'institut i coneixerà gent nova, com la Maritza o la Cassandra, una altra bruixa. La Sabrina comença unes classes secretes d'entrenament de bruixeria mentre estudia a l'institut mortal.

Rekkit, el conill màgic (A partir del 15 de setembre a les 10.45)
Després de fugir del mag Yoshini, del planeta Chakabrak, el Rekkit —un conill gegant, excèntric, esbojarrat i amb una pila de trucs amagats— s'ha presentat a la vida del Jay, un nen de 12 anys, que fins ara es podria dir que era normal i corrent. Però, esclar, ara tot serà diferent.

Els caçadors d'elements (A partir del 15 de setembre a les 12.50)
El 2029 va ser l'any que va desaparèixer el primer element de la Terra: l'oxigen. Des d'aleshores, en menys de mig segle, n'han desaparegut més de 50, i la població mundial s'ha reduït un 90 per cent. Els Caçadors d'Elements, nens i nenes que no poden tenir més de 13 anys, són els únics que poden recuperar els elements desapareguts que han anat a parar a la Terra Negativa.

El Clifford cadell (A partir del 15 de setembre a les 18.00)
Abans de ser gran com una casa, el Clifford, quan era cadell, era el petit de la colla. Vivia a la ciutat amb l'Emily Elisabeth i la seva altra mascota, la Rosella, una conilleta dormilega i molt ben educada i que li ensenyava moltes coses.

El canal Super3 també dedica una atenció especial a les sèries d'animació coproduïdes per TVC, amb l'emissió de nous capítols de "Megaminimals" i "Luky Fred" i amb l'estrena de "Papawa".

Megaminimals (A partir del 12 de setembre a les 17.25)
Els protagonistes de "Megaminimals" són els petits que conviuen en una guarderia i que juguen amb plastilina, pinten amb pintures, fan trencaclosques, música, surten d'excursió...

Papawa (A partir del 12 de setembre a les 17.55)
Fama, amor, diners, diversió... no importa el que es desitgi: a Papawa podrà fer-se realitat... sempre que no es trobi amb els illencs, uns éssers tan entranyables i surrealistes com estranys, capaços de convertir qualsevol somni en el pitjor dels malsons.


Dues pel·lícules el cap de setmana
Al canal Super3, els migdies del cap de setmana tenen un espai dedicat al cinema. Els dissabtes, hi haurà un cicle de pel·lícules de l'Scooby-Doo; i els diumenges, un altre protagonitzat per en Doraemon. També es programaran pel·lícules protagonitzades pel detectiu Conan o per altres amics del canal, com "Sabrina: amigues per sempre" o "Clifford: la meva petita gran mascota".


Els programes

La producció pròpia continua sent una part fonamental del canal Super3, amb les peripècies de la Família del Super3, el Mic, el "Tags", "Una mà de contes", que arriba amb nous capítols, o el concurs d'anglès "Fish & Chips", que estrena proves i una aplicació per a mòbils i tauletes.


La Família del Super3
Els membres de la Família del Super3 continuen sent els protagonistes de tota la continuïtat del canal i, a més, oferiran dues entregues de 25 minuts cada cap de setmana, els dissabtes al migdia i els diumenges al matí.


Els súpers, protagonistes del canal
Els súpers són els protagonistes de diferents formats curts que configuren la continuïtat del canal Super3. Aquesta tardor, dos formats protagonitzats pels súpers tindran una especial rellevància. D'una banda, "Cuina per súpers", on un súper explica la seva vinculació amb el món de la cuina i l'alimentació saludable. I de l'altra banda, noves entregues de "Súpers en joc", una proposta on descobrim súpers que practiquen un esport i també un territori o una ciutat catalana amb una especial vinculació amb aquest esport i els consells d'un esportista famós que explica una recomanació relacionada amb la seva experiència.


Mic
L'espai per als més menuts estrena nous episodis de la sèrie "Bon dia, amic Mic!", que s'emet els matins de dissabtes i diumenges.

Una mà de contes
Aquesta temporada, el programa ofereix continguts dedicats a l'aventura de llegir. Vint nous capítols, amb històries originals i noves tècniques d'animació, recomanacions editorials amb els millors títols de la literatura infantil i contes il·lustrats i un nou espai a la web, dedicat especialment a la lectura.

Tags
El programa multiplataforma "Tags", el magazín dedicat a l'entreteniment i l'oci infantil, estrena una secció en què es convida els súpers a explorar el seu esperit crític i donar la seva opinió argumentada sobre temes com la música, el cinema, el teatre, el futbol o els videojocs. A més, els presentadors del "Tags", el Zep, la San, l'Aidi i el Rüls, cantaran i ballaran noves coreografies i la web del programa estrenarà un videojoc multijugador.


Fish & Chips
Els dissabtes, el concurs d'anglès torna amb nous concursants i amb noves proves, com el "Word Challenge", en què els participants han de resoldre una sopa de lletres gegant situada en un terra de leds, o el "Dance like nobody is watching", en què el plató es transforma en una gran discoteca. L'estrena de la nova temporada coincideix amb la posada en marxa de l'app del programa, una aplicació per a iPhone i Android que dóna l'oportunitat de jugar al "Crazy Balls" des de qualsevol lloc.


El web

Super3.cat ofereix tota la informació relativa a la programació del canal i, a més, permet visionar tots els programes i la majoria de sèries emeses pel Super3. Els jocs també continuen sent protagonistes de la web. A més d'algunes estrenes, el joc estrella de la tardor seran els mons que els mateixos súpers hauran creat durant l'estiu a "Supermons", un joc en què els súpers creen, comparteixen i juguen.

Els súpers podran continuar gaudint de les Superactivitats, que es poden consultar tant a la web com a l'app del Super3. I coincidint amb la Festa dels Súpers, la web n'oferirà tota la informació.
Anar al contingut