Actualitat

La segona volta de les eleccions presidencials franceses, al canal 3/24

Carles Prats condueix un especial informatiu sobre la segona volta de les eleccions presidencials franceses, que enfronta l'actual inquilí de l'Elisi, Nicolas Sarkozy, i l'aspirant socialista i favorit segons les enquestes, François Hollande.

El programa, que serà conduït per Carles Prats, començarà amb l'emissió en directe del resultat del sondeig fet per les televisions franceses. Per analitzar aquest primer sondeig i el resultat de l'escrutini posterior, que serà constantment actualitzat, l'especial comptarà a plató amb José Antonio Sorolla, excorresponsal d'"El País" i "El Periódico" a París, i de Montserrat Besses, excorresponsal de TV3. També es connectarà en directe amb Toni Cruanyes, corresponsal de TV3, que seguirà la jornada des de la seu electoral d'Hollande, i amb Carles Costa, desplaçat a la seu electoral de Sarkozy.

Durant el programa s'emetran també en directe les intervencions del guanyador i del perdedor de les eleccions i es connectarà amb el corresponsal de TV3 a Brussel·les, Salvador Sala, per valorar les repercussions que poden tenir per a la política econòmica europea la continuïtat o el canvi d'inquilí a la presidència francesa.

Aquest serà el tercer programa especial que dedicarà el 3/24 a les eleccions presidencials franceses, després del programa emès amb motiu de la primera volta, el 22 d'abril, i de l'emissió en directe del debat entre els dos candidats, el 2 de maig passat.



Anar al contingut