Actualitat

La primera gran lliga d'"El gran dictat" decideix el guanyador

Aquest dilluns, tres cracs de la llengua tornen a demostrar el seu gran domini del català: el vencedor s'endurà 15.000 euros i serà proclamat millor concursant de la història del programa.

La primera gran lliga del concurs "El gran dictat", presentat per Òscar Dalmau, es tancarà aquest dilluns amb una gran final plena d'emoció i bon humor. Tres finalistes lluitaran per endur-se un premi de 15.000 euros i l'orgull de ser el millor dels millors.

Durant 12 edicions, els nou millors concursants que han passat pel concurs s'han enfrontat entre ells per sumar punts i escalar posicions. Els tres concursants que encapçalen el rànquing s'han guanyat l'accés a la gran final. Ara ha arribat el moment que aquests tres cracs de la llengua tornin a demostrar el seu gran domini del català en una competició final que farà història.

Aquests són els tres concursants que s'enfrontaran a la gran final d'"El gran dictat":

-Laura Andrés: va participar per primera vegada al concurs quan tenia 22 anys i és la concursant més jove que s'ha endut més diners.
-Jordi Girard: tan sols va necessitar un dia per guanyar el pot. Va arribar i en un programa ja es va endur 30.605 euros.
-Josep Gatell: es va emportar a casa 72.990 euros, el pot més gran de la història del programa.

Un cop acabi la gran lliga, "El gran dictat" reprendrà l'emissió dels programes habituals amb el guanyador actual, el doctor David Chivite, que ja fa 11 programes que és amb nosaltres i té 6.075 euros acumulats.
Anar al contingut