SILENCI?

La il·lustradora Sònia Pulido a "Silenci?"

Aquest dimecres, "Silenci?" entrevista la il·lustradora, exprotagonista de fotonovel·les i fan de Corín Tellado Sònia Pulido. A més, un especial realitzadors amb els noms que més sonaran aquest 2008.

Aquest dimecres, "Silenci?" presenta les següents propostes:

Il·lustradora, exprotagonista de fotonovel·les i fan de Corín Tellado
La il·lustradora Sònia Pulido va passar de protagonitzar una fotonovel·la per aprovar una assignatura de Belles Arts a il·lustrar amb èxit articles de l'escriptor Javier Marías. En tot aquest procés, el seus dibuixos han anat creant un estil singular que es remunta a dècades passades i desprèn optimisme. Entre pàgines de fotonovel·les antigues, il·lustracions per a la premsa i molts papers plens de dibuixos, Sònia Pulido ha definit un dibuix vitalista amb personatges carregats de llum i amb un toc misteriós que es passegen per àlbums com "Puede que esta vez" i recopilatoris com el recent "Cromos de luxe", treballs que continuen sumant crítiques favorables i alguns seguidors apassionats.

Especial realitzadors. Els noms que més sonaran aquest 2008
No arriba als trenta, ha mamat la cultura del videoclip, prové del disseny o la publicitat i es mou amb facilitat per internet. Aquest podria ser el retrat robot del nou realitzador. Una generació que agafa el relleu i comença a presentar les seves credencials. El 2008 tot just fa una setmana que roda, i per tant és una època idònia per fer prediccions. Per exemple, quins seran els realitzadors que aquest any esclataran. Què és el que hem volgut fer a "Silenci?": repassar l'obra incipient d'una nova generació de realitzadors que trepitgen amb força. Aquest pot ser l'any d'alguns dels noms pel quals s'aposta en aquest reportatge.

Irina Lazareanu, la nova Kate Moss, respon el qüestionari
Parella actual de Pete Doherthy, amiga íntima de Kate Moss i companya artística de Sean Lennon. Amb només 21 anys i una bellesa atípica, Irina Lazareanu s'ha convertit en un dels rostres més cotitzats del món de la moda i en una icona del rock britànic. Exballarina i bateria aficionada, la carrera de model de Lazareanu comença per casualitat, quan la "top model" Kate Moss la converteix en la imatge de la seva col·lecció de roba per a la cadena TopShop i el dissenyador Karl Lagerfeld l'escull com a musa. Aprofitant la seva recent estada a Barcelona per inaugurar la nova botiga de Sita Murt, li hem fet el qüestionari.

Els Facto de la Fe descobreixen la "Ruta costumista" de Barcelona
Els catalans Facto de la Fe y las Flores Azules reten homenatge a la vida casolana en el seu segon disc, "La luz de la mañana". Helena Miquel, Òscar Daniello i Marc Barrachina han desempolsat les maletes i busquen l'esperit costumista fora de casa en aquest reportatge que fa una ruta pels locals tradicionals de Barcelona. No són els únics: un grapat de llocs de tota la vida, com ara cellers, antiquaris i forns de pa tornen ara a ser tendència entre els consumidors més joves. Botigues que, al marge de modes passatgeres, posen al dia els productes de tota la vida.

 

Anar al contingut