Imatge de la presentació del partit.
Imatge de la presentació del partit.
Diumenge, a les 20.30

L'Euskadi-Catalunya, en directe per TV3

TV3 emet el partit de futbol entre les seleccions absolutes d'Euskadi i Catalunya al nou estadi de San Mamés, i que serveix per celebrar el centenari del primer enfrontament

El partit de futbol entre la selecció d'Euskadi i Catalunya serà el plat fort d'un cap de setmana marcat pels enfrontaments esportius entre bascos i catalans.

Dissabte s'enfrontaran els equips nacionals de rugbi, futbol femení i futbol sala, i diumenge seran les seleccions de futbol les que centraran tota l'atenció esportiva.

Des del nou estadi de San Mamés, Euskadi i Catalunya jugaran un partit que servirà per celebrar el centenari del primer enfrontament entre les dues seleccions, el 3 de gener de 1915. Aquell partit va acabar amb victòria basca per 6 a 1, amb el llegendari Rafael Moreno "Pichichi" autor de 4 gols. L'últim cop que les dues seleccions es van trobar va ser el 29 de gener del 2007, també a Bilbao, amb el resultat final d'1 a 1.

El partit començarà a les 20.30, però des d'una hora abans el canal Esport3 començarà un programa especial per acostar l'ambient que es viurà a la nova seu de l'Athletic Club.

Bernat Soler, Jordi Grau i Josep Maria Puig faran els comentaris del programa especial i la transmissió del partit que, aquest cop, comptarà amb l'anàlisi tècnica de Lluis Carreras, exjugador del Barça, Mallorca i At. De Madrid, entre d'altres equips, i exentrenador del C. E. Sabadell.

Anar al contingut