3XL.NET

Juga a "Espai8" del 3xl.net

L'espectacular joc multiusuari online és absolutament gratuït i combina els gèneres d'estratègia i rol.

El 3xl.net va presentar l'octubre del 2003, al Saló del Manga, "Espai8", l'espectacular joc multiusuari online que s'ha convertit en l'estrella del portal juvenil de Televisió de Catalunya. El joc, absolutament gratuït, combina els gèneres d'estratègia i rol. Només cal ser usuari registrat del 3xl.net i entrar a www.3xl.net/espai8.

En tan sols tres dies, "Espai8" va aconseguir tenir 3.600 jugadors, una xifra que ha anat augmentant en cada torn del joc i que, a hores d'ara, ja ha suposat més de 30.000 usuaris registrats nous. Durant el cap de setmana del Saló del Manga, "Espai8" va tenir més d'un milió de pàgines vistes.

Diversos sistemes amb planetes habitats per tot tipus de races tenien en comú una vella llegenda: un gran cataclisme destruiria la galàxia. La profecia s'ha fet realitat i un enorme forat negre ha absorbit gran part dels sistemes solars. Els planetes que han sobreviscut hauran de lluitar per no ser engolits... Aquest és el punt de partida argumental d'"Espai8" i el punt de partida per al jugador, que el primer que haurà de fer és triar a quina de les 8 tribus que habiten aquest univers vol pertànyer.

A partir d'aquí, els jugadors hauran de combinar diferents estratègies per assolir els diversos objectius que té el joc. L'objectiu col·lectiu de cada tribu és evitar que el seu planeta desaparegui. La fita individual és arribar a ser el líder del planeta.

"Espai8" no només es desenvolupa a les pantalles del joc: els xats i fòrums seran la gran caixa de ressonància de tot el que passi en aquest univers i, lògicament, seran l'escenari de grans aliances i també de grans conflictes. Així mateix, "Espai8" és més que un joc online: els jugadors hauran de seguir les importants informacions que s'emetran per televisió al 3xl.net. Els usuaris també podran interactuar amb el joc via SMS des de qualsevol telèfon mòbil.

"Espai8" és un joc produït per CCRTV Interactiva que ha estat totalment realitzat per empreses i professionals catalans. La productora X-Lives és la responsable del desenvolupament del joc, Àlex Gallego és l'autor de les animacions, il·lustracions i disseny gràfic d'"Espai8" i l'empresa Tempos 21, la responsable de les aplicacions SMS. L'operadora de telefonia mòbil Amena és l'empresa col·laboradora d'"Espai8".
Anar al contingut