POLÒNIA

Jordi Hereu visita dijous "Polònia"

Dijous, a "Polònia", Queco Novell i Cesc Casanovas aprofitaran la visita del nou alcalde de Barcelona per veure si són capaços d'imitar-lo.

Dijous, a les 21.25, TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler.

El nou alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, protagonitza un gag del programa de sàtira política "Polònia". Hereu apareixerà acompanyat per Toni Soler, José Montilla (Sergi Mas) i els actors Queco Novell i Cesc Casanovas, que intentaran imitar in situ l'alcalde de Barcelona.

Entre altes notícies, aquesta setmana "Polònia" es fa ressò de la gestió de l'aeroport del Prat, de l'arribada de "cayucos" a les Canàries i de les declaracions del Papa respecte a l'islam. D'altra banda, Ferran Adrià i Carme Ruscalleda inventaran un nou plat, el rei "Juan Carlos" visitarà "Felipe" i "Letizia", Joan Puigcercós discutirà a Carod-Rovira el lideratge d'Esquerra i l'informatiu de Mateu Prados (Bruno Oro) recollirà altres notícies d'actualitat, com el possible contracte del Barça amb Puma i l'estrena de la pel·lícula "Salvador".

Dijous passat "Polònia" va ser el programa més vist a Catalunya, amb un "share" del 28,6% (940.000 espectadors).
Anar al contingut