Premis de la IAB Spain

El nou TV3alacarta, "Millor projecte digital de l'any"

El servei de vídeo per internet de TV3 ha estat reconegut als premis Inspirational de la Interactive Advertising Bureau, considerats els més importants de la indústria digital.

El nou TV3alacarta ha estat considerat "Millor projecte digital de l'any" als premis Inspirational organitzats per la IAB  (Interactive Advertising Bureau) Spain, l'organització de referència del sector interactiu a Espanya. Aquests premis volen reconèixer la qualitat, l'excel·lència i la inspiració per explorar nous camins en la indústria digital.

TV3alacarta és el servei de vídeo a demanda de Televisió de Catalunya. Amb més de 150.000 vídeos disponibles, un consum diari de 200.000 vídeos i un format molt innovador, s'ha renovat completament aquesta tardor, després d'uns mesos en què ha estat accessible en versió beta perquè els usuaris poguessin aportar-hi les seves opinions.

El premi va ser recollit ahir a la nit a Madrid pels màxims responsables de CCRTV Interactiva: Santiago Miralles, director-gerent; Àlex Marquina, director comercial, i Ferran Clavell, director de continguts. CCRTV Interactiva és l'empresa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals responsable de la difusió dels continguts de TV3 i Catalunya Ràdio a internet i la resta de noves plataformes.

Els premis Inspirational, que tenen com a objectiu reflectir la revolució digital que està tenint lloc als mitjans de comunicació i les seves possibilitats estratègiques i creatives, són considerats els premis més importants de la indústria digital pel sector de la publicitat i el màrqueting digital.
Anar al contingut