El disc de La Marató, a la venda el 30 de novembre

El disc físic es posarà a la venda, únicament, el diumenge 30 de novembre al preu de 10 euros amb tots els diaris d'àmbit català que tenen edició dominical. A partir del dia 30, es podrà adquirir digitalment a iTunes al preu de 9,99 euros.

"La Marató" 2014 té una banda sonora que no hi pot faltar i que, com passa des de fa ja deu edicions, pren forma de disc.

Les cançons del disc de La Marató fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, l'absència, la pèrdua sobtada, la solitud, la incomprensió, la impotència... però també des de la lluita, la fe, la força, l'esforç, el record, el suport, la generositat, l'esperança. En definitiva, la vida!

Un total de 19 temes, 18 cançons i una versió instrumental del clàssic dels Bee Gees "Staying alive" interpretat per la banda del programa, Se Atormenta Una Vecina. Un tema que fa servir la comunitat mèdica internacional per marcar el ritme de la reanimació en cas de parada cardíaca.

La producció musical, com en altres edicions, va a càrrec de Marc Parrot, els germans Toni i Txasqui Ten i Jordi Cubino. Àngel Lacalle és el director d'un projecte en què han col·laborat els equips del programa, La Fundació La Marató de TV3, Catalunya Ràdio, TV3 i TVC Edicions.

La desena edició discogràfica física es posarà a la venda, únicament, el diumenge 30 de novembre al preu de 10 euros amb aquests diaris: "La Vanguardia", "El Periódico de Catalunya", "El Punt Avui", "Diari de Tarragona", "Segre", "Diari de Girona", "Regió 7" i "Ara"; els esportius "Sport", "Mundo Deportivo", "El 9 Esportiu" i "La Grada", i la revista "Enderrock". L'edició del disc de La Marató d'enguany serà de 215.000 còpies.

A partir del dia 30, el disc es podrà adquirir digitalment a iTunes al preu de 9,99 euros. També serà aquesta plataforma la que vendrà els 9 discos anteriors de La Marató al preu de 4,99 euros a partir de la mateixa data.

Aquí pots sentir un fragment de tots els temes del disc de La Marató 2014.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut