MIC3

El K3 renova la graella per als més menuts, amb el nou programa "Mic3"

El K3 renova la graella per als més menuts a partir de dijous, amb l'estrena del nou programa contenidor "Mic3", dirigit als infants fins a 6 anys, i que substitueix l'espai "Super3mic".

El K3 renova la graella per als més menuts a partir de dijous, amb l'estrena del nou programa contenidor "Mic3", dirigit als infants fins a 6 anys, i que substitueix l'espai "Super3mic". "Mic3" s'emetrà de les 07.15 a les 08.00, i de les 17.05 a les 18.00, amb sèries d'animació i càpsules de producció pròpia del departament d'Infantils de TVC, i amb personatges ben diferenciats entre unes i altres produccions.

Les càpsules de producció pròpia tindran com a protagonistes els titelles, que amb el volum, la corporeïtat i les textures, ajuden a crear un món molt matèric, en contrast amb l'artifici de l'animació.

El Mic, el titella protagonista i dirigent dels altres personatges

"Mic3" agafa el nom del personatge protagonista, el Mic, un titella que s'encarregarà de transportar els més menuts cap a un nou món de ficció, en què, a partir de petites situacions, es pretén provocar-los emocions, despertar-los els sentits i apropar-los als sentiments i l'experimentació.

El Mic és un personatge alegre, un ninot de cames i braços llargs, simpàtic, trapella, ingenu, amb caràcter, juganer, expressiu, amb molt sentit de l'humor i amb un punt de transgressió, i que, amb l'ajuda d'una catifa, es dedica a explorar què passa pel món. Per fer aquests viatges el Mic trobarà aviat companyia: el Cincsegons, el cargol, la mosca i el peix, un grup de personatges amb els quals crearà un món de ficció en què podrà passar de tot i on hi haurà situacions màgiques però també grans dosis de realitat que permetin als infants identificar el seu món més proper.

"Mic3" és un programa pensat expressament per als més petits, amb una posada en escena molt acurada, un grafisme molt clar, un espai "minimalista" per al moviment dels protagonistes, amb l'humor com a element essencial, i amb gran presència de la música i els efectes de so.

La primera de les sèries que estrenarà dijous serà "Bumba", una sèrie que alterna elements educatius, com les paraules i els jocs de colors, i que, com que és molt breu, el K3 l'emetrà en versió original, en anglès. El protagonista és el Bumba, un pallasso que viu en un circ amb el seus amics ben diversos: altres pallassos i animals com elefants, óssos, rinoceronts, etc. A més, "Mic3" emetrà càpsules protagonitzades per infants, perquè expliquin experiències o habilitats, i oferirà "4Potes", un espai en què es mostrarà com es manifesta la vida a través de la natura.

Dijous, coincidint amb el final del curs escolar, el K3 amplia la franja d'emissió. Emetrà de manera ininterrompuda de les 07.00 a les 15.30, i de les 17.00 a les 21.30.
Anar al contingut