PREMIS BARCELONA CINEMA

El 33 retransmet els Premis Barcelona de Cinema 2007

El 33 emet dimecres la cerimònia de lliurament dels Premis Barcelona de Cinema, que se celebra a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. La gala guardonarà els millors treballs i creadors de la indústria cinematogràfica catalana d'aquest any.

Els Premis Barcelona de Cinema arribaran aquest desembre a la seva sisena edició amb l'objectiu de ser una eina útil per al cinema fet a Catalunya. Aquests guardons són un reconeixement a la indústria cinematogràfica catalana i, sobretot, als seus creadors. És el sector professional català --directors, guionistes, actors i actrius, productors i directors de fotografia-- el que premia les millors obres catalanes estrenades des del novembre del 2006 fins a l'octubre d'enguany. Un total de 45 films i 24 pel·lícules per televisió han participat en els Premis. Els guardons es repartiran entre les 15 pel·lícules i 4 "TV movies" finalistes.

Els professionals del cinema votaran la millor pel·lícula, la millor pel·lícula en versió original catalana, la millor direcció, la millor direcció novell, el millor guió, la millor interpretació (masculina i femenina), la millor direcció artística, la millor música, la millor fotografia, el millor muntatge, el millor so, la millor pel·lícula d'animació, la millor pel·lícula documental i la millor pel·lícula per televisió.

Els Premis Barcelona de Cinema 2007 s'organitzen amb la participació del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya, Barcelona Audiovisual (BA), Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), l'Associació de Productors Independents de Catalunya (APIC), l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació Espanyola d'Autors d'Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques (AEC), Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya.

Els premis reben el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut de la Cultura de Barcelona (ICUB) de l'Ajuntament de Barcelona.
Anar al contingut