"In & out"

El 33 estrena "Pop ràpid", una "sitcom" plena d'humor, música i modernitat

Dirigida i escrita per Marc Crehuet, la sèrie gira al voltant de les històries del Fede i l'Albert, els components de The Frederics, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música.

Música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients de "Pop ràpid", una "sitcom" de 13 capítols que el 33 estrena aquest dimecres a les 22.40.

Dirigida i escrita per Marc Crehuet, "Pop ràpid" gira al voltant de les històries del Fede i l'Albert, els components de The Frederics, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música i que passa bona part del temps en una sala de concerts on actuen els principals grups de l'escena musical catalana.

El Fede i l'Albert, interpretats respectivament per Francesc Ferrer i Alain Hernández, superen la trentena i estan tan interessats a triomfar dalt de l'escenari com a sentir-se integrats entre els més moderns de la ciutat. Al voltant d'aquests dos personatges, dels responsables de la sala i de tots aquells que la freqüenten habitualment, s'estructura una sèrie d'humor en què la ficció comparteix protagonisme amb les actuacions dels principals grups de música del moment.

A més del 33, "Pop ràpid" estarà també disponible a internet al web de la sèrie i tindrà un blog on, una setmana abans de l'emissió televisiva, es preestrenarà el capítol a la xarxa. Tant la sèrie com el grup protagonista, The Frederics, tindran també pàgina pròpia al Facebook.

Sinopsi

El Fede i l'Albert són The Frederics, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en l'escena musical del país. Es passen el dia a l'Estraperlo, una sala de concerts on actuen els grups de música més de moda, mirant d'integrar-se en el món esnob i modern de la ciutat. De la galeria de personatges que corren pel bar i els conflictes entre ells sorgeix una divertida sèrie còmica amb actuacions musicals en cada capítol.


Capítol 1: "In & out"
El Fede vol fer-se amic de l'Òscar per aconseguir que li doni invitacions VIP per al festival de música que organitza, el Barcelona Sounds. Però l'Òscar interpreta malament les seves intencions... La Gina fa unes fotos que es converteixen en l'atracció artística del bar, i obté un reconeixement inesperat. La Laia no acaba de tolerar l'èxit de la seva amiga...


Els protagonistes


Fede: Francesc Ferrer
Albert: Alain Hernández
Gina: Betsy Túnez
Laia: Anna Bertran
Òscar: Xesc Cabot
Dani: Sergi Torrecilla
Toni: Miki Esparbé
Clàudia: Laya Martí
Enric: David Verdaguer


Música i art


"Pop ràpid" vol servir també de plataforma de divulgació del treball dels músics de casa nostra i en cada capítol introdueix dues actuacions de dos grups musicals. N'hi ha que formen part de la mateixa trama i l'altra serveix per tancar el capítol.

La llista de grups que intervindran a "Pop ràpid" inclou noms que omplen escenaris arreu de Catalunya i també formacions emergents i DJs.

A més, al bar de la sèrie hi ha una zona d'exposicions i a cada capítol es podran veure obres (il·lustracions, quadres, fotos) d'artistes com Reskate (Colectivo Nube), El Hombre Sapo, Amaia Arravánzola i Gloria Vilches, entre d'altres.


Bandes


The New Raemon
Fred i Son
Maria Coma
Me and the Bees
Miqui Puig
Sanjosex
Tiki Phantoms
La Banda Municipal del Polo Norte
Extraperlo
Meneo
Tokio Sex Destruction
Mazoni
Surfing Sirles
Le Pianc
Mujeres
The Excitements
Manos de Topo
The Suicide of Western Culture
Love of Lesbian
El Petit de Cal Eril
Mishima
Senderos
Astrud
Anímic
Julio Bustamante + Fred i Son
Anar al contingut