BILLAR DE FANTASIA

Diumenge TV3 torna a emetre "Nadal a tres bandes"

Diumenge al matí torna a TV3 el programa de billar de fantasia que presenta i dirigeix Josep Maria Farràs per dotzè any consecutiu.

El programa de billar de fantasia que presenta i dirigeix Josep Maria Farràs torna puntual aquestes festes per dotzè any consecutiu. Un clàssic de l'oferta nadalenca de TV3 que l'any passat es va convertir en el programa més vist de la tarda de Nadal a Catalunya.

Aquest any, l'equip del programa proposa un "Nadal de Champions". Des d'un plató inspirat en la Lliga de Campions de futbol, l'equip del programa ha preparat el "Partit del segle" entre el campió del món de billar a tres bandes, el català Dani Sánchez, i el campió del món de billar americà de fantasia, el polonès Bogdan Wolkoski. Per primera vegada, aquests campions hauran de demostrar la seva destresa com a jugadors tot terreny, en modalitats diferents de la seva.

Homenatge als campions de l'any

A més, en homenatge als campions de l'any, "Nadal a tres bandes" dedicarà jugades a Fernando Alonso, a Rafa Nadal, al Barça, i als campions del món catalans de motociclisme.

En directe, Adam Raga, campió del món de trial, convertirà el plató i la taula de billar en una zona de trial "indoor".

I, fora de l'àmbit esportiu, es podran veure jugades inspirades en Harry Potter, en Torrente, en l'Estatut, en la prohibició de fumar, en el Cirque du Soleil i en els 20 anys del "Temps de neu".

A més de Dani Sánchez i Bogdan Wolkoski, també participaran en el programa el carismàtic Valerià Parera, el mestre del programa, i el malagueny David Alcaide, campió del món de "speed pool", que farà una partida de billar americà en menys d'un minut.
Anar al contingut