Matt Damon en una escena de "Contagi".
Matt Damon en una escena de "Contagi".
Divendres, 22.35, a TV3

"Contagi", a "La gran pel·lícula"

De sobte, sense saber-ne l'origen, un virus mortal que es transmet per l'aire s'estén per tot el món i, en pocs dies, comença a fer estralls a la població

Poc després d'haver tornat d'un viatge de negocis a Hong Kong, Beth Emhoff mor d'una grip o alguna altra mena d'infecció. El seu fill petit mor el mateix dia. El seu marit Mitch sembla immune. La infecció mortal es comença a escampar. Els metges i els funcionaris del Centre de Control de Malalties dels Estats Units s'adonen de la gravetat d'aquesta nova epidèmia. Primer han d'identificar el tipus de virus, i després trobar la manera de combatre'l,  un procés que pot durar mesos. Quan el brot es comença a escampar per tot el món, l'ordre social es trenca i s'estén el pànic.

Dirigida per Steven Soderbergh, guanyador d'un Òscar al millor director, l'any 2000, per "Traffic". També ha dirigit "Sex, Lies, and Videotape", "Erin Brockovich" i la saga "Ocean's Eleven".

Un "thriller" realista i sense efectes especials sobre les conseqüències d'una epidèmia interpretat per un repartiment ple d'estrelles.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Steven Soderbergh
Intèrprets: Matt Damon, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Bryan Cranston, Jennifer Ehle, Sanaa Lathan, Elliott Gould, John Hawkes, Enrico Colantoni, Chin Han, Monique Gabriela Curnen, Josie Ho
Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. Pictures, 2011 (Estats Units)
Durada: 101 minuts
Guió: Scott Z. Burns
Fotografia: Peter Andrews
Música: Cliff Martinez

Anar al contingut