Infantil

Caps de setmana de pel·lícula al Canal Super3

L'1 de març, el canal infantil inicia un nou cicle de pel·lícules per al cap de setmana, protagonitzades per en Doraemon i en Shin Chan.

El Canal Super3  comença el cap de setmana de l'1 i 2 de març un nou cicle de pel·lícules, que es podran veure dissabte i diumenge a partir de les 15.45. Durant sis setmanes consecutives, els dissabtes es podran veure pel·lícules protagonitzades per en Doraemon, dues de les quals seran d'estrena. Pel que fa a les pel·lícules del diumenge, estaran dedicades a Shin Chan i totes sis seran d'estrena.

Les dues pel·lícules programades per al primer cap de setmana d'aquest cicle són "Doraemon: Atlantis, el castell del mal" i "Shin Chan: perdut a la jungla" (diumenge, 2 de març).
 
"Doraemon: Atlantis, el castell del mal" (1 de març, 15.45)
En Nobita i els seus amics volen anar d'acampada durant uns dies, però no aconsegueixen posar-se d'acord en la tria del lloc, si al mar o la muntanya. Per sort, en Doraemon té la solució perfecta: una acampada submarina mentre escalen les enormes muntanyes que s'estenen sota l'aigua. D'aquesta manera, el grup es dirigeix a les profunditats de l'oceà Atlàntic i allà descobriran un nou univers, poblat per peixos abissals, fosses oceàniques, planures interminables, penya-segats... El fons marí és un món ple de misteris, però el més gran encara està per descobrir. I és que al fons de l'oceà viuen els habitants del fons marí, uns éssers humans normals i corrents, però que han desenvolupat les seves ciutats sota el mar.

"Shin Chan: perdut a la jungla" (2 de març. 15.45)
La família Nohara està gaudint d'un creuer que inclou ser els primers a veure la nova pel·lícula protagonitzada per l'Ultraheroi. Durant la travessa, arriben a una illa misteriosa i mentre tots els nens estan mirant la pel·lícula de l'Ultraheroi, un exèrcit de micos aborden el vaixell i s'emporten tots els adults, entre els quals hi ha l'actor que dóna vida a l'Ultraheroi. Davant d'aquesta situació, en Shin Chan anima els seus amics per anar a l'illa a la recerca dels pares.
Anar al contingut