Dijous i divendres a Esport3

La cinquena jornada del Top 16 de l'Eurolliga de bàsquet, al canal Esport3

Aquesta setmana, Esport3 emet en directe el partit entre el Maccabi i el Reial Madrid i també el que enfrontarà el F. C. Barcelona i el Zalgiris Kaunas

Dijous 22, a les 20.00, Esport3 oferirà, des de Tel Aviv, el partit entre el Maccabi i el Reial Madrid, la repetició del que va ser la final de l'última Eurolliga. Els madrilenys són líders imbatuts del grup, on també hi ha el F. C. Barcelona, i arriben al Pavelló de la Mà d'Elies amb ganes de revenja, perquè a la final de l'any passat es va imposar de manera sorprenent el conjunt israelià. La transmissió serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Immediatament després d'acabar aquest partit, el canal esportiu oferirà el tram final de l'enfrontament entre el Baskonia i l'Emporio Armani de Milà. Tots dos equips es juguen una bona part de les seves possibilitats d'accedir als quarts de final en aquest matx que promet ser apassionant. Els comentaris seran de Jordi Robirosa.

Divendres 30, a les 20.45, el F. C. Barcelona rebrà al Palau el Zalgiris Kaunas. Els catalans no tenen marge d'error i han de demostrar que continuen sent forts a casa. Tot el que passi a la pista ho explicaran Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Anar al contingut