S'atorga a la Nit de Santa Llúcia

"30 minuts" guanya el Premi Òmnium de Comunicació 2014

El jurat reconeix al "30 minuts" els seus "30 anys d'història proposant espais de reflexió locals i internacionals"

Òmnium Cultural ha decidit atorgar el 5è Premi Òmnium de Comunicació al programa "30 minuts" pels seus "30 anys d'història proposant espais de reflexió locals i internacionals i d'anàlisi crítica de l'actualitat en un mitjà tan exigent com la televisió".

El reconeixement es lliurarà públicament dilluns, durant la 64a Nit de Santa Llúcia-Festa de les Lletres Catalanes, que se celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
El jurat, format per Tatxo Benet, Saül Gordillo, Rita Marzoa i Sebastià Serrano, destaca la trajectòria del programa de TV3 per "la voluntat de contribuir a la formació d'una opinió pública crítica, que ens pugui conduir a un món cada vegada més sostenible, ecològicament, socialment i culturalment".

El Premi Òmnium de Comunicació, que recupera l'herència dels antics premis Òmnium a programes de ràdio i de televisió, ha reconegut el periodista Jordi Évole (2013), el programa radiofònic "El Món a RAC1" (2012), el programa de Televisió de Catalunya "El Club Super3" (2011) i, en un "ex aequo", el web d'informació Vilaweb i el documental "Adéu, Espanya?" (2010) en les seves edicions anteriors.

 

Anar al contingut