"Zona zàping": Especial Champions

Demà, a partir de les 21.55, arriba un capítol especial de "Zona zàping" dedicat a la Champions. El Barça ja tenia al sarró la Lliga i la Copa i dissabte va arrodonir una altra temporada brillant amb la victòria a Berlín i aconseguint l'última copa que li faltava per al triplet. En el programa d'aquest divendres es reviurà tot el que va donar de si la final contra la Juventus.

"Zona zàping" repassarà com van ser els preparatius, el viatge, els pronòstics que s'havien fet... I es podrà veure, amb el punt de vista i l'estil del programa, com va anar el partit i les celebracions posteriors. Els qui es pensaven que un gol tan aviat deixaria les coses fàcils per als de Luis Enrique i la final acabaria amb una golejada ben aviat van veure que s'havien equivocat. Els italians van empatar, però el gol de Suárez en el tram final semblava deixar la Champions a tocar un altre cop. El Barça va patir fins l'últim moment. El tercer gol va arribar gairebé al mateix moment que el xiulet de final de partit. Tot plegat va provocar escenes que val la pena recordar.

Les celebracions i l'anàlisi posterior que se n'ha fet des de tots els punts de vista també valdran la pena i al programa d'aquesta setmana hi tindran cabuda.

"Zona zàping" deixarà per la setmana que ve les imatges dels aficionats enviades de totes bandes: des de casa, des d'un bar, des del carrer o fins i tot des de dins mateix de l'Estadi Olímpic de Berlín. Esport3 i TV3 van fer una crida perquè els seguidors del Barça enviessin les imatges de com vivien la final i com la celebraven, i el resultat ha estat tot un èxit. El mateix dia de la final ja es van emetre uns quants vídeos enviats pels espectadors, però l'allau de missatges ha estat tan gran que val la pena fer-ne un programa sencer. En total, els culers van enviar més de 2.000 vídeos enregistrats per ells i més de 9.000 missatges de felicitació al Barça.

esport3.cat/zonazaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping

Anar al contingut