Xavier García Albiol
Xavier García Albiol

Xavier García Albiol confirma que demà Mariano Rajoy anunciarà inversions en infraestructures per a Catalunya

El nou president de Partit Popular Català, Xavier García Albiol, ha declarat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas que, en la seva vista a Barcelona demà, el president de l'executiu espanyol anunciarà un paquet d'inversions per a Rodalies i per al corredor mediterrani.

En el terreny estrictament polític, García Albiol ha insistit que el referèndum no es farà i que, a la llarga, no hi haurà més remei que reformar la Constitució per trobar l'encaix entre Catalunya i Espanya.

El líder dels popular catalans ha destacat que: "potser d'aquí sis mesos, potser d'aquí un any, si arribem a un consens previ del que hem de fer i com ho hem de fer, i com ho tanquem i ho deixem de tancar, segurament serà una bona opció i, probablement, serà la millor manera per acabar de trobar l'encaix que algunes persones estan demanant pel que fa a la relació de Catalunya amb la resta d'Espanya."

García Albiol està segur que, a falta de referèndum, el president Puigdemont haurà de convocar eleccions autonòmiques. Uns comicis, però, que García Albiol situa a principis del 2018 com a molt aviat, ja que el PDeCAT encara no té candidat i necessita temps per preparar-se.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Xavier García Albiol, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut