Xavier García Albiol anuncia que la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ocuparà en un futur immediat un càrrec institucional

Ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas. Albiol ha afegit que Camacho continuarà sent presidenta fins al Congrés d'abans de l'estiu i s'ha postulat per substituir-la.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el diputat electe del PP Xavier García Albiol ha avançat que l'actual presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ocuparà aviat un càrrec institucional. Albiol s'ha postulat per liderar la formació a partir del Congrés que faran abans de l'estiu. Diu que fins llavors Sánchez Camacho en continuarà sent la presidenta i no ha volgut concretar més quin serà el seu nou càrrec.

Segons García Albiol: "Alícia Sánchez Camacho assumirà noves responsabilitats institucionals en un futur immediat. De moment no hi ha res en concret perquè a la vida no hi ha res segur."

El dirigent popular ha pronosticat que l'any que ve hi tornarà a haver eleccions al Parlament, ja que veu difícil que, tret de la qüestió nacional, Convergència i la CUP es puguin posar d'acord en l'aplicació de polítiques socials, econòmiques o educatives.

L'exalcalde de Badalona ha dit: "Jo aposto que la CUP acabarà rebaixant-se i empassant-se el que va dir i farà president Artur Mas. Jo crec que el president serà Artur Mas. A mi se'm fa difícil... més enllà de la qüestió nacional, que en això sí que hi coincideixen, la meva pregunta és: quina política, per exemple, econòmica, aplicarem?".

Albiol ha reiterat la seva proposta del PP Català d'un nou model de finançament més just amb una clàusula que condicioni que els recursos no es puguin destinar a la construcció d'estructures d'estat. I, a diferència de Ciutadans, els populars catalans plantegen tocar el concert basc.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Xavier García Albiol, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut