Vilarrubí diu que és un èxit social extraordinari que 96.000 socis del Barça vulguin anar a Wembley

El vicepresident del Futbol Club Barcelona creu que la resposta massiva dels socis respon al fet que la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United es disputi dissabte i que els preus de les entrades s'hagin rebaixat.

El vicepresident de l'Àrea Institucional del Futbol Club Barcelona, Carles Vilarrubí, ha afirmat que els socis del club han trencat tots els rècords amb les 96.000 peticions per aconseguir entrades per a la final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester United a l'estadi de Wembley.

En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, el vicepresident del Barça ha dit que esperaven una gran acollida però la xifra de sol·licituds ha superat totes les expectatives: "Hem de pensar que estem vivint uns moments en què el reconeixement esportiu de l'èxit situa el nostre equip a la final de la Lliga de Campions. Però també hem viscut avui un èxit social. El fet que 96.000 socis vulguin acompanyar el nostre primer equip en un dia com aquest significa, des del punt de vista social pel club, una fita extraordinària."

Segons Carles Vilarrubí, hi ha unes condicions determinades que han contribuït a fer que hi hagués aquesta resposta tan important per anar a la final de Wembley del dissabte dia 28: "Des del punt de vista de preus i de percentatge d'entrades dedicades als socis hem batut tots els rècords. També hi ha unes condicions objectives. El fet que sigui en cap de setmana, el fet que els preus s'han rebaixat, tot això ha ajudat a aquesta massiva petició d'entrades".

Aquest matí s'ha celebrat el sorteig d'entrades i els 16.000 socis amb un número de sol·licitud superior al 39.950 han estat els afortunats per assistir a la final. El vicepresident de l'Àrea Institucional del club ha explicat que ja s'està organitzant el desplaçament: "Per terra, mar i aire. Haurem de desplaçar 24.000 persones en 48 hores. Estem molt tranquils amb la logística.
La nova companyia que s'ha fet càrrec del tema dels viatges ens ha demostrat, en el poc temps que porta amb aquesta responsabilitat, l'alt nivell de professionalitat. Per tant el soci ha d'estar molt tranquil que farem un desplaçament d'anada i tornada molt ben muntat."

Sobre la possibilitat que avui mateix o demà el Barça es proclami campió de Lliga, Carles Vilarrubí prefereix ser prudent: "El primer que hem de fer és guanyar la Lliga. Després celebrar-la. Els èxits s'han de celebrar un cop conquerits. Nosaltres hem d'estar en una posició amatent, molt tranquil·la. Els jugadors tenen la paraula. No posarem mai el carro per davant dels bous."

catradio.cat/mati
Anar al contingut