Viatge gastronòmic amb la presentadora Angela May, a "Catalunya Experience"

Demà dimecres, a les 22.40, arriba un nou capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme , es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Angela May, de Singapur

Angela May és la presentadora del programa de televisió "Lonely planet", on ha pogut tastar la gastronomia de mig planeta. En aquest capítol de "Catalunya Experience" descobrirà per què la cuina catalana i els cuiners catalans se situen entre els millors del món. Carme Ruscalleda li presentarà alguns dels seus proveïdors, i els germans Roca li descobriran els secrets dels seus fogons.

A més, anirà de pesca a Palamós i es passejarà per les vinyes de Can Ràfols dels Caus, al massís del Garraf.

També visitarà el Palau de la Música Catalana, a Barcelona, amb el nét de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. Per altra banda, tastarà un plat doble d'adrenalina amb un salt en paracaigudes.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut