Acte de lliurament dels premis de l'Institut d'Estudis Financers
Acte de lliurament dels premis de l'Institut d'Estudis Financers

"Valor afegit", Premi IEF a l'Excel·lència Financera a la Divulgació

El programa socioeconòmic de TV3 "Valor afegit", dirigit i presentat per Albert Closas, ha rebut el premi a la divulgació econòmica que atorga anualment l'Institut d'Estudis Financers (IEF).

En un acte que es va fer ahir dilluns a la seu de Foment del Treball, a Barcelona, l'Institut d'Estudis Financers va reconèixer el programa "Valor afegit" amb el Premi IEF a l'Excel·lència Financera a la Divulgació, per acostar als espectadors temes complexos en el camp de les finances i l'economia en general.

Albert Closas, director del programa, va rebre el guardó de mans del secretari d'Economia, Pere Aragonès, i del secretari general de l'IEF, Josep Soler.

 

El programa

"Valor afegit" és el programa socioeconòmic més veterà de l'estat espanyol que, a través dels reportatges, aprofundeix en els elements que ajudin a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum. I també segueix l'evolució de les empreses i els sectors productius, que són els que han de crear llocs de treball i generar riquesa al país.

Les entrevistes als dirigents d'empreses destacades, i als experts i responsables de les institucions econòmiques, són un altre dels elements que aporta "Valor afegit", que posa particular èmfasi en les experiències d'innovació i de futur en idees de negoci.

 

El capítol d'avui: la factura de la crisi política

Aquesta nit, el programa comprovarà quin impacte pot tenir en l'economia catalana la marxa de les seus socials d'empreses, arran del procés d'independència.

A més a més, viatjarà a Extremadura per a investigar si el boicot als productes catalans en el mercat espanyol és real.



tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

twitter.com/valorafegitTV3

 

Anar al contingut