"Valor afegit", Premi IEF a l'Excel·lència Financera a la Divulgació

El programa socioeconòmic de TV3 "Valor afegit", dirigit i presentat per Albert Closas, ha rebut el premi a la divulgació econòmica que atorga anualment l'Institut d'Estudis Financers (IEF).
Acte de lliurament dels premis de l'Institut d'Estudis Financers

Acte de lliurament dels premis de l'Institut d'Estudis Financers

En un acte que es va fer ahir dilluns a la seu de Foment del Treball, a Barcelona, l'Institut d'Estudis Financers va reconèixer el programa "Valor afegit" amb el Premi IEF a l'Excel·lència Financera a la Divulgació, per acostar als espectadors temes complexos en el camp de les finances i l'economia en general.

Albert Closas, director del programa, va rebre el guardó de mans del secretari d'Economia, Pere Aragonès, i del secretari general de l'IEF, Josep Soler.

 

El programa

"Valor afegit" és el programa socioeconòmic més veterà de l'estat espanyol que, a través dels reportatges, aprofundeix en els elements que ajudin a entendre les claus del moment econòmic, les possibilitats del mercat laboral o les tendències de consum. I també segueix l'evolució de les empreses i els sectors productius, que són els que han de crear llocs de treball i generar riquesa al país.

Les entrevistes als dirigents d'empreses destacades, i als experts i responsables de les institucions econòmiques, són un altre dels elements que aporta "Valor afegit", que posa particular èmfasi en les experiències d'innovació i de futur en idees de negoci.

 

El capítol d'avui: la factura de la crisi política

Aquesta nit, el programa comprovarà quin impacte pot tenir en l'economia catalana la marxa de les seus socials d'empreses, arran del procés d'independència.

A més a més, viatjarà a Extremadura per a investigar si el boicot als productes catalans en el mercat espanyol és real.tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

twitter.com/valorafegitTV3