"Vacances a Angola" i "Reserves marines, el futur del mar", demà, a "Thalassa"

Aquest divendres, a les 22.00, el programa "Thalassa" del 33 descobreix Angola, un país amb mil dos-cents quilòmetres de costa, que intenta obrir-se al turisme amb una oferta de natura excepcional. La conservació de la natura, en concret del mar, sovint passa per la creació de reserves marines. "Thalassa" s'acosta a les del Cap de Creus i la del canal de Menorca, dos ecosistemes de gran valor mediambiental.

Vacances a Angola

Angola, segon país productor de petroli de l'Àfrica, té mil dos-cents quilòmetres de costa i intenta obrir-se al turisme. Uns paisatges excepcionals, riqueses submarines, dunes i parcs nacionals, són alguns dels valors d'aquest destí desconegut. Els primers turistes comencen a arribar, aventurers meravellats de formar part dels primers descobridors d'aquest país misteriós.

Reserves marines: el futur del mar

L'ampliació de les reserves marines és un punt vital per a la salut del mar. El govern espanyol ha ampliat aquest any noves reserves, un fet clau en la conservació marina.

Entre aquestes noves zones protegides trobem la del cap de Creus i la del canal de Menorca al Mediterrani, dos ecosistemes que guarden encara una gran riquesa mediambiental.

tv3.cat/thalassa

 

Anar al contingut