Llucià Ferrer amb Laia Sanz i Nandu Jubany, a "Rols de parella".
Llucià Ferrer amb Laia Sanz i Nandu Jubany, a "Rols de parella".
Dijous, a les 22.35

Units per les motos, a "Rols de parella"

Aquest dijous, 2 d'agost, a les 22.35, un altre capítol del nou programa de converses de TV3, "Rols de parella", conduït per Llucià Ferrer. Dues persones amb una relació especial, un "food truck" i una taula parada en un marc incomparable portaran a compartir converses, moments i reflexions de tota mena. Aquesta setmana, dues persones unides per la passió per les motos es reuneixen a la catedral i a Casa Ricart de Vic.

Laia Sanz i Nandu Jubany estan units per una passió: les motos. L'una com a pilot professional; l'altre com a aficionat. Van compartir experiència participant a l'última edició del Dakar, una prova molt dura que una part del cos d'en Nandu encara recorda. 

El programa

"Rols de parella" és la proposta d'entreteniment de TV3 conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofita la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El "food truck" de "Rols de parella", amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visiten cada setmana serveixen perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que ha cuinat uns dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionen sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

tv3.cat/rolsdeparella

facebook.com/rolsdeparellatv3

instagram.com/rolsdeparella
 

Sant Joan Despí, 1 d'agost del 2018
 

Anar al contingut