Unió Democràtica vol també el temps compensatori que ha sentenciat la Junta Electoral Central perquè creu que la manifestació de la Meridiana va ser un acte electoralista

El candidat d'UDC a les eleccions del 27 de setembre, Ramon Espadaler, ha fet referència a la decisió de la Junta Electoral Central de compensar els partits que no van participar a la manifestació de la diada. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Espadaler ha deixat clar que Unió també reclama el seu temps compensatori, perquè la manifestació de la Meridiana, segons ell, va ser electoralista.

Segons el candidat d'UDC, "és lògic i raonable que els serveis públics de televisió d'aquest país donin compte d'un fet rellevant, d'abast mundial. Que quedi clar. Ara, dit això, hi ha altres expressions que crec que tenen dret, també, en una campanya electoral, a una compensació en temps en els mitjans públics."  

Precisament, Ramon Espadaler declararà avui per videoconferència, davant del jutge que investiga els negocis de Jordi Pujol Ferrusola, i concretament la llicència d'un abocador a Tivissa.

L'exconseller ha recordat que declara com a testimoni. Sobre la corrupció, el candidat d'Unió ha demanat perdó als ciutadans pel conegut com a "cas Pallerolls", pel qual van ser condemnats.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Ramon Espadaler, la trobareu aquí.    

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut