Unió Democràtica qüestiona que la llista unitària independentista sigui capaç de presentar un programa coherent, per la seva diversitat

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, el secretari general d'UDC, Ramon Espadaler, ha dit que l'única sortida per Catalunya serà possible través del diàleg, i no amb una declaració unilateral d'independència.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, Ramon Espadaler ha dit que Unió Democràtica qüestiona que la plataforma conjunta independentista pugui plantejar un programa i un full de ruta coherents aquesta tarda.  

Segons Espadaler, l'única sortida per Catalunya és establir diàleg amb Madrid, i no n'hi haurà si es mantenen posicions, segons ell, com la declaració unilateral d'independència.

El secretari general d'Unió ha dit que "l'única sortida, en la situació que estem, que és complexa, i on hem arribat per aquesta intransigència moltes vegades per l'altra part, només serà possible si tossudament afrontem el diàleg. Més que no pas si ho fem des del que és la unilateralitat, que és el que és la declaració unilateral de independència, que no ens porta enlloc i que ens segueix situant en aquesta via morta".

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut