Dimecres a les 23.50

Una parella de pioneres: Rosa M. Calaf i Judit Mascó, a "Estranyes parelles"

Dimecres, a les 23.50, TV3 torna a parar la taula en un lloc de postal, amb un dinar excel·lent i dos convidats que saben que van a un àpat, però no amb qui el compartiran. Aquests són els ingredients d'"Estranyes parelles", el nou programa de converses de TV3, produït i presentat per Llucià Ferrer. Aquesta setmana, compartiran taula la periodista Rosa M. Calaf i la model Judit Mascó.

Un funeral de gàngsters, la conciliació de la vida familiar i laboral, la sexualització de la dona, Mark Zuckerberg, no tenir fills i viatjar a Mongòlia en cotxe. Aquests són alguns dels temes sobre els quals conversa aquesta estranya parella, la periodista Rosa M. Calaf i la model Judit Mascó.

El programa

"Estranyes parelles" busca que els convidats surtin del seu registre habitual i es mostrin al natural, sense  filtres, i que l'espectador els pugui conèixer d'una manera més personal . Per això se'ls deixa sols, sense presentador. Només són dues persones que no es coneixen i que han de descobrir-se mútuament i deixar que la conversa els porti allà on els interessi.

En Llucià és el fil conductor que s'encarrega de portar els convidats fins al lloc on han de menjar. Els porta en cotxe –primer l'un i després l'altre– i aprofita el trajecte per xerrar amb tots dos convidats. Un cop l'àpat ja està a punt, en Llucià els presenta i es retira, però es reincorpora al final de l'àpat, per fer els cafès i rematar la conversa.

Què els importa, de veritat, a les estranyes parelles? Què els interessa? Com funciona aquest experiment de fer una cita a cegues per conversar? Un cantant parlant de depilació femenina, una escriptora explicant el moment en què la seva filla s'assemblava a Déu, un actor porno parlant d'educació, un pilot parlant de la felicitat…

Tot això es va descobrint, aquest estiu, a "Estranyes parelles", un programa per recuperar el gust per la conversa.

tv3.cat/estranyes-parelles

Anar al contingut