Una nova versió de l'anunci de la Grossa, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, es podrà veure una nova versió de l'anunci de la loteria de Nadal amb uns altres personatges que "l'han feta grossa", com ara el rei Joan Carles (Toni Albà) o Gabriel Rufián (Ivan Labanda).

Mentrestant, Anna Gabriel (Lara Díez) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) posaran a prova la paciència de Carles Puigdemont (Queco Novell) perquè no es pensi que ja compta amb el suport de la CUP per tirar endavant els nous comptes de la Generalitat.

D'altra banda, es presentarà el regal estrella d'aquest Nadal: el "Qui és qui dels Comuns?", un joc de taula per intentar conèixer millor el nou partit que pretén formar l'esquerra alternativa a Catalunya. A més, l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona recordarà a Ada Colau (Agnès Busquets) que no dóna suport als seus pressupostos. I ho farà al ritme de la rumba "L'Alcaldessa no té poder".

També hi haurà una estrena, la del presentador d'"Els Matins", Carles Costa, (David Marcé) que entrevistarà els escriptors Quim Monzó (Pep Plaza), Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) i Empar Moliner (Agnès Busquets) per parlar de la nova -i polèmica- nova gramàtica catalana.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut