Una màquina de fer bombolles, al capítol del "Dinàmiks" d'aquest dissabte

Aquest estiu, el programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Demà dissabte, a les 10.40, Dani Jiménez, el seu presentador, ensenyarà a construir una màquina de fer una bombolles, explicarà per què els cabells se'ns tornen blancs i descobrirà com es pot encistellar una cullera dins d'una tassa sense tocar-la.

Al "Dinàmiks" de demà dissabte, Dani Jiménez ensenyarà a construir una màquina per fer bombolles. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà dues tapes de cartró, sis pots de fer bombolles de sabó, tres carrets de fil de niló i de fil de cosir, foamy de colors, sabó de rentaplats, gomes elàstiques, pinces metàl·liques, cable, cargols, femelles i volanderes, brides, cinta aïllant, un tap de plàstic i un ventilador.  

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de l'enginyer nord-americà George Westinghouse, que va ser el principal responsable que s'adoptés el corrent altern en el subministrament de l'energia elèctrica als Estats Units. Westinghouse va patentar més de quatre-cents invents.

A l'apartat "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què els cabells se'ns tornen blancs. I "El repte" plantejarà com es pot encistellar una cullera dins d'una tassa sense tocar-la.

El programa "Dinàmiks" s'emet cada dissabte a les 10.40, al canal Super3.

super3.cat/dinamiks

Anar al contingut