Un trasplantament de ronyó, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.35, TV3 emet l'onzè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. La sèrie parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres i que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina.

Les càmeres d'"Emergències" són presents en el moment en què l'equip de trasplantaments de l'Hospital Clínic es posa en marxa quan tenen un possible donant. Es viu el trasplantament de ronyó del Clemente, que fa dos anys que es troba en llista d'espera.

També són testimonis de la dificultat de fer un TAC a un pacient que, com a conseqüència d'una hemorràgia cerebral i una hidrocefàlia, no es pot estar quiet.

Patrullen amb els Mossos d'Esquadra per l'Hospitalet de Llobregat i reben l'ordre de comunicar la mort d'una persona a la seva mare. Hi ha una reflexió sobre la mort on també participa Ramon Pérez, el sergent dels Mossos d'Esquadra que ha hagut de comunicar més morts.

Amb el SEM assisteixen un intoxicat semiinconscient en un bar i els avisen d'una urgència enmig de la Diagonal, on una noia ha caigut de la moto.

Fan guàrdia al parc de Llevant, on, mentre es viu la jubilació d'un dels caporals, tenen un avís de foc en una residència d'avis.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

Anar al contingut