Un diumenge molt animal, al canal Super3

El canal Super3 ha preparat per a aquest diumenge, 19 de novembre, una programació especial dedicada als animals, amb l'emissió de quatre pel·lícules i una edició especial del programa "Rat Rank". A més, els animals també seran els protagonistes de moltes de les sèries del canal i, com sempre, del programa "Kukurota".

Aquest diumenge serà un dia molt animal al canal Super3, amb l'emissió d'una programació especial, en què s'han programat quatre pel·lícules que es podran veure al llarg del dia: "Bojos pel surf", "Tom i Jerry: Operació d'espionatge", "Floquet de neu" i "Cher Ami", coproduïda per TV3. A més, no hi faltaran les sèries protagonitzades per animals, com "Kung Fu Panda: llegendes increïbles", "Espècies amenaçades", "Salve, rei Julien!" o "Els germans Kratt", entre d'altres.

I a més del programa "Kukurota", centrat com sempre en el món animal, l'espai "Rat Rank" també ha preparat una edició especial per a aquest diumenge, en què les rates més marxoses de la tele, el Riff i el Flat, viatgen fins a la  sabana africana per recordar les seves aventures a la Festa dels Súpers. Allà es van enfrontar a un gat afamat que se'ls volia cruspir. Urpes, bigotis, rugits i molta música, en l'edició més bestial del "Rat Rank", que es podrà veure a partir de les 10.50.

Les pel·lícules

"Bojos pel surf" (9.30)

El film explica la història d'una competició de surf entre pingüins. En Cody és un pingüí adolescent que competirà per primer cop de manera professional. En Cody deixa la seva família per viatjar a l'illa de Pen Gu i pel camí coneix diversos pingüins, tots relacionats amb el món del surf professional.

"Tom i Jerry: Operació d'espionatge" (11.20)

En Tom i en Jerry surten a passar un dia tranquil de platja, però es veuen implicats en una estranya persecució en què ajudaran dos nois, en Jonny i en Hadji. La situació encara es complicarà més quan el pare d'en Jonny, un famós científic, és segrestat. En Tom i en Jerry s'uniran a l'equip d'en Jonny per mirar de rescatar el seu pare i recuperar un valuós invent que, en males mans, podria suposar un gran perill per a la humanitat.

"Floquet de neu" (15.35)

El Floquet de Neu, l'únic goril·la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. El seu color fa que acapari totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les, que no l'accepten com a un dels seus. Quan el Floquet descobreix que la famosa Bruixa del Nord està de pas per la ciutat, decideix anar a buscar-la  perquè el converteixi en un goril·la normal i corrent. Però el que no sap el Floquet és que fora l'espera el Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar-lo perquè només el cor d'un goril·la blanc pot acabar amb la seva mala sort. Per fer-li front, el Floquet de Neu no estarà sol. El panda vermell Ailur i la petita Paula seran els seus amics inseparables en aquesta fantàstica aventura.

Director: Andrés G. Schaer

Guió: Albert Val i Amèlia Mora

Director de fotografia: Sergi Bartrolí

Música: Zacarías M. de la Riva

Intèrprets: Pere Ponce (Luc de Sac), Elsa Pataky (Bruixa del Nord), Clàudia Abate (Paula), Joan Sullà (Leo), Rosa Boladeras (Anna, la mare de la Paula), Fèlix Pons Ferrer (Daniel, el pare de la Paula ) i Mercè Comes (L'àvia despistada)

Amb les veus de: Constantino Romero (Ron), Manel Fuentes (Ailur), K. Stroink (Floquet de neu) i Nuria Trifol (Ndengue)

"Cher Ami" (17.00)

Aquesta pel·lícula, coproduïda per TV3 i inspirada en una història real, situa l'acció al mes d'octubre del 1918. La tranquil·la vida a la granja de Cher Ami i dels seus amics es veu amenaçada sobtadament amb l'arribada de la Primera Guerra Mundial als boscos d'Argonne. Els coloms i els animals de la granja veuran com un destacament de les forces aliades s'instal·la a les seves dependències i s'inicia la col·locació d'una antena de transmissions i l'allistament i instrucció de nous coloms missatgers. Conscients de la responsabilitat, els coloms es convertiran en missatgers i, amb el seu extraordinari valor i coratge, intentaran salvar la vida d'un batalló de soldats americans.

super3.cat

Anar al contingut