El gat amb botes
El gat amb botes

Un diumenge d'estrenes, al canal Super3

Aquest diumenge, serà un dia d'estrenes al canal Super3. Al matí, a les 9.05, arribarà la pel·lícula "Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn", una producció dirigida per Steven Spielberg. I al vespre, a les 20.00, s'estrenarà la nova temporada de la sèrie d'animació "Les aventures del gat amb botes", que a partir del dilluns següent ja es podrà veure en l'horari habitual

El canal Super3 estrenarà diumenge, 21 d'octubre, a les 9.05 la pel·lícula d'animació "Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn", dirigida per Spielberg, que va arribar als cinemes el 2011. També es donarà el tret de sortida de la tercera temporada de la sèrie "Les aventures del gat amb botes", a les 20.00, amb l'emissió de quatre capítols. La resta d'episodis de la nova temporada s'aniran emetent de dilluns a divendres, a les 8.15. En total seran 26 capítols nous de 22 minuts.

Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn (a les 9.05)

El curiós i insaciable jove periodista Tintín i el seu lleial gos Milú descobreixen que la maqueta d'un vaixell conté un gran secret. Arrossegat per un misteri centenari, en Tintín es troba en el punt de mira d'Ivan Ivanovitch Sakharine, un diabòlic malvat que es pensa que en Tintín ha robat un valuós tresor vinculat a un cruel pirata anomenat Rackham el Roig. Amb l'ajuda del seu gos Milú, el mordaç i rondinaire capità Haddock i els maldestres detectius Dupond i Dupont, en Tintín viatjarà per mig món, sempre més astut i un pas per davant dels seus enemics, en una persecució per trobar el lloc on finalment descansa l'Unicorn, un vaixell enfonsat que pot contenir la clau d'una abundosa fortuna... i d'una antiga maledicció.

Les aventures del gat amb botes (a les 20.00)

El Gat amb Botes està contentíssim amb l'arribada a San Lorenzo d'una colla de gats exactament iguals que ell. La Dulcinea, però, té por que entre ells hi pugui haver un bessó malvat. I després que l'Artefius faci un encanteri per enviar tots els gats a les seves dimensions respectives, comencen a passar coses estranyes al poble.

super3.cat

Anar al contingut