Un dels 4 membres crítics de la direcció de Reagrupament anuncia que dissabte dimitiran en bloc

Ho ha assegurat Francesc Abad en declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio". També ha obert les portes al retorn de Joan Carretero a Reagrupament

Els 4 membres crítics amb Joan Carretero que encara es mantenen a la direcció de Reagrupament han anunciat que l'abandonaran dissabte. Ho ha assegurat Francesc Abad en una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio: "Dissabte convocarem una junta extraordinària i allà nosaltres no tenim la mes mínima voluntat de romandre al càrrec, allà nosaltres presentarem també la dimissió".

Abad ha volgut deixar clar que ells no han desencadenat aquesta situació però ha afegit que per responsabilitat intentaran resoldre-la: "Nosaltres estem convençuts que hem de dimitir, hi ha d'haver una gent que porti l'organització a una assemblea extraordinària on s'esculli una nova direcció que pot ser perfectament la de Joan Carretero perquè, realment, és el líder de l'associació. Això no ho dubta ningú".

Abad també ha afirmat que Carretero té les portes obertes per tornar a dirigir Reagrupament: "Crec que sí. Si el problema és que no volia sentir veus discrepants de la Junta; si surt una Junta en què tothom faci el que ell digui, com ell ho digui, doncs no hi ha d'haver cap problema".

Abad també ha dit que, passi el que passi, per a ell, el projecte de Reagrupament continua sent igual de vàlid que el primer dia. També ha dit que no té pensat tornar-se a presentar.
Anar al contingut