Un costurer, uns raspalls de dents i un bol de ceràmica, a "Ja t'ho faràs"

"Ja t'ho faràs", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte després del "Telenotícies migdia".

Rafel Vives s'ha aficionat a la costura, i ha anat recollint una gran quantitat de fils, agulles, didals, cintes mètriques i botons que necessita amb urgència un lloc per guardar-ho tot. En el programa farà un costurer amb una capsa de mig quilo de galetes. També farà un tamboret moble sabater, molt indicat per a les bambes d'adolescents. Caldrà una caixa de fusta.

A "la galeria" es podran veure els raspalls de dents d'armandogaviglia.com, impressionants i plens d'un inquietant sentit de l'humor. I, en el reportatge, les bicicletes artesanals que fan en Marc i la Mariona de Bamboo Bikes, un invent que van "descobrir" a la Xina i que ja estan fabricant a Barcelona: bicis lleugeres, però resistents i, a més, molt boniques.

En Rafel anirà a fer un bol de ceràmica a "El Torn", l'obrador de Martin Loew, que el posa mans a l'obra en un moment.  A "l'Estimat Rafel" farà un mòbil amb claus esparses.

"L'Artista" de la setmana serà Simone Branchini, que dissenya i executa arquitectures efímeres (i no tan efímeres) amb paper. I el contraartista de la setmana, com sempre, serà l'entranyable Llonovoy, entossudit en la missió, impossible, de decorar casa seva amb fotos emmarcades.

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras/

Anar al contingut